1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Usikkerhed om manden

Usikkerhed om manden

Jasmin024

Jasmin024

14 indlæg
  • Skrevet
Jeg skrev et tidligere indlæg, hvor jeg snakkede om, at jeg havde en nabo, som jeg syntes er lidt sød. Var i tvivl om, jeg lagde lidt for meget i nogle ting. Mest af alt kommer det nok af min usikkerhed. Så min nabo og jeg har nu snappet sammen meget ofte, og vi har sovet sammen nu, og der har han selv har lagt om til, at vi skulle lave noget, hvilket vil sige, der er blevet kysset. Mit issue, er at jeg er bange for han er en fuckboi. Men vi skriver hver dag, og vi har shoppet sammen nu (jeg fik ham med), men han skal hele tiden drille, på en sådan lidt fjollet måde og han har løbet ned i en butik efter medicin til mig, fordi jeg har været rigtig syg. Er det mon sådan, at jeg skal droppe bekymringerne, jeg ved ikke om han kan lide mig. Vi er bare åbne overfor hinanden og har det sjovt, og han tager selv initiativ til at ses nu. Mon der er kærlighed i luften?
anothergirl

anothergirl

785 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes at du skal forventningsafstemme med ham. Spørg ham om det bare er sex eller om han kan se potentiale for mere :-) Så smider du bolden over på ham, så han først svarer.
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal slappe af og lade tingene komme. Der er ikke nogen grund til at ødelægge det ved at være trængende og presse på. Nyder det og se hvad der sker. Hvis han gør noget der ikke er fedt, kan du smide kortene på bordet.
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan sige så meget at jeg aldrig har været den der har presset fyrene og jeg er aldrig blevet afvist. De elsker når man er lidt uopnåelig😁
chikua

chikua

487 indlæg
  • Skrevet
Hvis du vil vide, hvad er person tænker så spørg dem. Vi andre kan kun gætte