1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Usikkerhed omkring Værnepligt

Usikkerhed omkring Værnepligt

Ungmandfra90'erne

Ungmandfra90'erne

4 indlæg
  • Skrevet
Min kæreste skal i værnepligt til August, vi har været sammen i 7 måneder nu og jeg elsker hende virkelig.
(jeg er en fyr, så ved ikke om det er det rigtige forum)
Ved ikke rigtig, hvor min bekymring ligger, men hun er super glad for militærfyre og ved godt det ''kun'' er 4 mdr. men jeg har det virkelig svært med det.

Jeg støtter hende, da det er hendes drøm og hun brænder for det, og stoler på hende. Har bare før haft dårlige erfaringer med distance i forholdet og det er ikke fair at smide det over på hende.

Hvordan skal jeg bearbejde det her? - for vil ikke miste hende, men er så nervøs for det hele.


gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Ja, den er godt nok svær. Du må bare acceptere, at du simpelthen ikke kan gøre noget. Du kan ikke kontrollere om hun skulle falde for en fyr derinde og det hjælper ikke, at du hele tiden har en føler ude og spørger ind til det og tænker det ene og det andet. Du er nødt til at overbevise dig selv om, at det er dig, hun vil have og det signal skal du sende til hende, så hun føler sig sikker på dig. Man har klart mindre lyst til at være en kæreste utro, hvis han stoler på en end hvis han ikke stoler på en.
Kaskade

Kaskade

39 indlæg
Jeg forstår godt hvor du vil hen med det, men hans kæreste får vel ikke mere lyst til at være ham utro, bare fordi han ikke stoler på hende? :)
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Altså du formulerer det, så man skal svare nej:)..men jo, jeg vil sige, at jeg fx vil føle mig mere fristet, hvis jeg er sammen med en mand, der hele tiden mistænker mig for at være det og kontrollerer mig. Har hørt mænd sige det samme: "Hun troede hele tiden jeg var utro, så jeg kunne lige så godt være det".
Ungmandfra90'erne

Ungmandfra90'erne

4 indlæg
Hmmm, okay! Tænker også det er det bedste, når i alle siger det på den måde. Tak for hjælpen :)