1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. usikkerhed ved alene tid

usikkerhed ved alene tid

Tina-29b7fb2bef

Tina-29b7fb2bef

11 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
jeg har været sammen med min kæreste i 19 mdr. og boede sammen i 5 mdr.

vi har sammen 6 børn, har dog kun de 3 24/7 og en hver 14 dag.

vi bor sammen i min lejlighed.

vi har altid været meget sammen, gjort tingen sammen, men lige pludslig har han brug for at gøre tingen alene, hvilken jeg godt kan forstå. men da jeg tideliger har været i et forhold, hvor det med at gøre tinge alene var ling med at være utro, så har jeg mine betænkligheder ved det.
han har aldrig gjort noget som beviser at han er utro, hans eks kone var, og han siger at han ikke selv kunne finde på at være det.  jeg kan ikke lade være med at tænke på om det er hans måde at sige at han ikke vil mere, at han er ved at gøre det forbi, at flytte.. ved at der er dramatisk at tænke sådan med med min fortid så gør man altså det.

vi prøver så vist der er mulig, eller jeg gør, at lave tinge sammen, kun mig og ham, han siger aldrig nej nå jeg har beslutte noget med følger gerne med.

han har altid været pigernes ven, og lige pt skriver ham meget med en som lige er blevet skilt, han kendt begge parter.. der er fra han står op til han går i seng.. her kan jeg heller ikke lade være med at tænke om der er slut.. han har få gange sagt hvad de har snakke om..

hvad gør jeg.. jeg vil så gerne tro ham, og gør der også inder inde men jeg vil altid være usikker, hvordan slipper jeg af med det?? nå han køre for at lave noget alene, jeg ved så at han hjælpe en med noget hjemmeside og noget forenige så ved jo hvad han laver, så ringer han både når han køre frem og tilbage..og skriver oså til mig..hvordan slipper jeg af med min usikkerhed? der er ikke såan at hvis han vil flytte at han  så først skal have en lejlighed han har et sted hvor han kan bo.
existencia

existencia

453 indlæg
 • Skrevet
Din kæreste bør ikke bøde for din fortid (altså din usikkerhed). Den emeste måde at komme usikkerheden til livs er ved at træffe et aktivt valg, om at den ikke skal have indflydelse. Selvfølgelig er alle usikker nu og da, men det er voldsomt at være usikker hver gang kæresten er ude af døren. Det er usundt for begge parter. Du må aktivt vælge at tro på, at han vil dig det bedst og ignorere stemmen, der siger andet.
Tina-29b7fb2bef

Tina-29b7fb2bef

11 indlæg
 • Skrevet
jeg er helt enige med dig. jeg vil også gerne lære at slippe den. men der er rigtig svært

xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
 • Skrevet
Jeg er enig med Existencia: Du er simpelthen nødt til at forlige dig med din fortid og lade være at straffe din kæreste for den. Han har ikke gjort noget galt - han har faktisk prøvet præcis det samme. Men du kan til gengæld være stensikker på, at han smutter hvis du bliver ved at være så irrationelt usikker (og det er irrationelt - han har intet gjort for at fortjene din opførsel). Du må enten tage et aktivt valg om ikke at være usikker eller søge professionel hjælp hos en psykolog. Du er nødt til at tro på, at din kæreste er sammen med dig fordi det er det han vil. Du er nødt til at acceptere at hvis han ville gå fra dig, så kunne han gøre det. At hvis han ville være sammen med en anden, så var han det. Men du er nødt til at have tillid og tiltro til at han ikke gør det. Og det kræver at du aktivt arbejder med dig selv.
Tina-29b7fb2bef

Tina-29b7fb2bef

11 indlæg
 • Skrevet
Jeg har bestilt tid hos lægen i dag til at få hjælpe af en Psykolog jeg ved nemlig at det ikke er noget jeg kan klare selv Jeg ved godt at jeg skal arbejde med det og det ikke er hans skyld men det er også bare svært at bryde det, men jeg forsøger Men i syntes ikke at det er mærkelig at han lige pludselig vil have alene tid?
culpa

culpa

561 indlæg
Du er 40 år og spørger om det er underligt at et voksent menneske har brug for at være alene engang imellem? Nej, selvfølgelig er det ikke underligt! Han kan jo ikke klæbe sig til din side resten af sit liv, selvfølgelig kan han have et behov for bare at være sig selv lidt. Du bliver nødt til at arbejde med dig selv, for jeg synes, at det lader til, at din adfærd meget nemt kan komme til at styre ham, og evt. at han føler sig overvåget.
existencia

existencia

453 indlæg
 • Skrevet
Nej, jeg synes ikke det er underligt, at han vil have noget alenetid. Det er helt naturligt, at man ind imellem har brug for at være uden sin partner, om det så er helt alene for at slappe af eller sammen med venner for at hygge. Jeg synes derimod, at du virker sygeligt jaloux og omklamrende, hvilket kan være voldsomt ødelæggende for et forhold. Det lyder som en god ide, at du får noget hjælp, for ellers kommer du til at ødelægge dette forhold og alle fremtidige.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
 • Skrevet
Jeg synes overhovedet ikke at det er underligt at han ønsker alenetid - det er helt naturligt efterhånden som forelskelsen lægger sig, man flytter sammen og går op og ned af hinanden hver dag. Så finder man ud af at det også er rart at lave ting alene. Min kæreste er begyndt på nogle af de samme tendenser inden for det sidste års tid (vi har været sammen i 4,5 år). Han har indført torsdagsøl med vennerne hos den eneste fyr i gruppen der er single - en aften hvor vi piger absolut ikke er inviteret. Han har derudover også fået en veninde som han kan skrive med fra morgen til aften. Hun er slovensk og snakker kun engelsk og han synes det er sjovt at skrive og snakke med hende, plus at hun jo (sikkert) er super flink. De mødes ind i mellem mødes for at lade hendes og vores hund lege (jeg har aldrig mødt hende, de mødes kun alene) og sådan en tur kan sagtens tage et par timer mens jeg som regel er på arbejde. Jeg synes slet ikke det er mærkeligt, for jeg har tillid til min kæreste og jeg ved at han elsker mig. Mpho Koaho skriver, at kærlighed er at give en anden person magten til at ødelægge dig, men at stole på at de ikke gør det. Det lever jeg selv efter.
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
 • Skrevet
Jeg tror som andre også nævner du skal prøve at slippe din fortid. Husk på at det er HELT normalt at ville have noget alene tid.. Måske han netop gør det for jeres forholds skyld? Jeg er fx en person som har brug for MEGET alene tid. Jeg bliver stresset hvis jeg altid skal være sammen med nogle. Jeg ville fx aldrig kunne leve i et forhold hvor det ikke blev 100 procent accepteret at jeg havde brug for alene tid. Men jeg gør det også klart helt fra start i dating perioden, at sådan er jeg. Det er ikke kun for min kæreste jeg har brug for alene tid, det er simpelthen for alle mennesker. Jeg tror at hvis du ikke giver ham den plads han har brug for, så bliver han simpelthen kvalt i forholdet. Mht kvinden han skriver med. Er det en veninde han har haft før han mødte dig? Isåfald ville jeg slet ikke være nervøs. Så hjælper han jo bare sin veninde i en hård tid.