1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Utroskab for længe siden..

Utroskab for længe siden..

just.smile

just.smile

137 indlæg
  • Skrevet
Da min nuværende kæreste og jeg startede med at ses, var vi begge et sted i vores liv, hvor vi ikke ville noget seriøst. Vi sås/havde sex tre-fire gange om ugen i fire-fem måneder inden vi blev kærester, og ca. en måned inde i "bollevenskabet" aftalte vi, at vi ikke skulle ses med andre end hinanden. Der begyndte langsomt at komme følelser, men vi skulle stadig begge være parate. I mandags får jeg at vide, at han sås med en anden pige i tre måneder, mens han og jeg sås - dog inden vi blev kærester. Han har aldrig selv fortalt mig dette, og det føler jeg er et kæmpe svigt. Han sås med hende ca. en gang om ugen, og de havde lidt et forhold i stil med mit og hans. Jeg selv så ingen andre, som vi havde aftalt. Jeg konfronterede ham med dette, og han blev vildt ked af det, og sagde at han altid har haft lyst til at sige det, men har holdt det inde, fordi han vidste at jeg ville gå fra ham, og han vil ikke miste mig. Han siger, at der ingen følelser var imellem ham og hende - de havde bare haft sex et års tid on/off, inden jeg lærte ham at kende, så de fortsatte bare fordi det var blevet en "vane". da han begyndte at mærke følelser for mig, stoppede han med at ses med hende. Det der gør ondt nu, er selvfølgelig at han har set hende bag min ryg, og løjet omkring det det sidste års tid. Det skal siges, at jeg har spurgt ham direkte mange gange omkring hende, da jeg har haft en mistanke. Han siger, at han vil gøre alt for ham og jeg, han har slettet hende på alle former for sociale medier, og han taler ikke til hende længere. Hvad er jeres syn på dette? Jeg har så ondt indeni, og er så vred og ked af det. Vil jeg nogensinde kunne stole på ham igen? Vores forhold har udover dette været intet mindre end fantastisk, siden vi blev kærester, så jeg er virkelig i tvivl om, hvad der er det rigtige valg for mig selv lige nu...
contrast

contrast

1566 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville kraftigt overveje om det er en god idé at fortsætte det med ham. En kæreste skal kunne sætte den anden foran sine egne behov. Han vidste at det ville såre dig, derfor fortalte han det ikke, så han kunne beholde både dig og hende. Grunden til hans løgn var egoistisk - han ville hellere såre dig i sidste ende, så han kunne være sammen med to piger, end at være ærlig for dig. Jeg kan desværre ikke se, hvordan han er til at stole på. :/
Hende der

Hende der

76 indlæg
  • Skrevet
Jeg ser det helt anderledes. I var ikke kærester, og han havde ikke følelser for dog. Han vidste ikke om der ville blive til mere end bare sex. Det er de færreste kvinder, der har det ok med at en fyr knejser en anden, uanset hvilken relation man har. Da han så får følelser for dig slutter han det med hende, og vælger at give dig fuldt fokus. Så længe han bare forstår nu, at selvom du bliver såret, så er han nødt til at fortælle sådan nogle ting. Jeg kan godt se, at det ikke er fedt, at han ikke overholdt aftalen, men hvis i ellers har det super godt kan man godt komme videre. Vi begår alle sammen brølere, men hvis man er villig til at ændre det, og godt kan se det var forkert, så behøver det ikke betyde, at tilliden er brudt for evigt. Men selvfølgelig har den fået et knæk. Det kan give forholdet kæmpe styrke at komme gennem ting som det. Men det kommer an på villigheden til forholdet, og til at snakke om det, og derefter slå en streg over det. Såfremt det ikke gentager sig.
just.smile

just.smile

137 indlæg
Contrast: Jeg tror, du misforstår - han har ikke været sammen med hende efter vi blev kærester, de stoppede ca. en måned før han og jeg blev kærester.
just.smile

just.smile

137 indlæg
Hende der: Jeg føler mig egentlig klar til at arbejde på det, da jeg kan forstå og høre på ham, at han virkelig skammer sig over hændelsen, fortryder den nu og vil gøre hvad end der skal til, for at jeg bliver hos ham. Jeg har bare en frygt for, om min selvtillid og mit selvværd har fået for stort et knæk.. Jeg ønsker ikke at blive et dårligere menneske af denne hændelse, da følelser som mistro, vrede og jalousi ikke ligger til mig som person, og det ville være så træls, hvis jeg skal føle de ting nu.. Har du selv været ude for utroskab/løgn i et forhold? Tror godt jeg kunne bruge gode råd til at komme igennem det.
5'eren

5'eren

49 indlæg
  • Skrevet
Kan følge din tanke gang, hvis jeg var dig ville jeg følge mig mavefornemmelse, hvis du virkelig kan mærke at han er oprigtig ked af det, ville jeg ikke tvivle på at stole på ham. Han kan nemt i starten bare have set dig som en bolleven, så har man jo ikke de store forpligtigelser, også selvom i har lavet en aftale. Så længe han har stoppet det i det øjeblik han er begyndt at ligge noget i ham og dig! det er heller ikke nemt for ham hvis jeg er begyndt den gang og synes du var ret sød også lige starte med, forresten den aftale vi havde har jeg ikke overholdt. Har personligt ikke taget aftaler af den slags så helligt med personer der kun har været bollevenner. Men det øjenblik jeg er begyndt at ligge noget i det har jeg fokuseret på at give det en chance og se hvad det har udviklet sig til.