1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Utroskab - råd til at komme videre, sammen.

Utroskab - råd til at komme videre, sammen.

boogiesokker

boogiesokker

111 indlæg
  • Skrevet

Hej womaner. 

For godt en måned siden fandt jeg ud af, at min kæreste ikke har været den "perfekte" kæreste, som jeg ellers har troet i de 2,5 år vi har været sammen. Jeg fik det desværre ikke at vide af min egen kæreste, men nogle veninder som havde stødt på den pige han havde flirtet med. 
Min kæreste er 30 år og jeg er selv 24 år gammel. 

Min kæreste og jeg blev kærester i december 2014 og flytter sammen i august 2015. I oktober-november 2015 begyndte han så kontakten med hende. Det sluttede første gang mellem dem i oktober sidste år, og da hun ikke ville lade ham gå, slog han det endelige slag i bordet i november sidste år. 

Det her er pt hvad jeg ved om dem og deres flirt;  - de havde kontakt dagligt, dog var kontaktet typisk på venskabelig plan. Facetime både derhjemme, mens jeg var på arbejde og når han selv var på arbejde/skole. Dog har jeg modtaget frække og kærlige beskeder mellem dem også.
- De snakkede om en fælles fremtid, men min kæreste har hele tiden virket let tilbageholden overfor hende, da han holdt på fra starten af at han ikke kunne få sig selv til, at forlade mig og flytte fra mig. 
- De har "kun" været mødtes privat to-tre gange, men 6 gange i byen. Efter den ene bytur endte min kæreste hjemme ved hende, så de har også haft sex en gang. 
- Pigen han var mig utro med var begyndt at elske ham - og har stadig store følelser for ham. 

Min kæreste siger han fortryder det mere end noget andet, og er helt klar over nu, at det er mig han vil være sammen med og ikke nogen andre. 
Han gør pt meget for at tilliden imellem os kan genopbygges, men hun ligger stadig i mit baghoved. Hvad laver hun? Kontakter hun ham igen? Hvad er det præcist han har følt/haft for hende? 

Vi snakker stadig nogen gange om hvad der skete og min kæreste svarer mig på mine spørgsmål. Holder om mig og bekræfter at det er mig han elsker, når jeg falder i et dårligt humør pga det. Og jeg ved at min kæreste ikke længere har nogen kontaktoplysninger på hende - altså alt er slettet med og om hende.  

Da jeg spurgte hvorfor og hvorfor hende, svarede han at det var da vi havde en dårlig periode i vores forhold og han havde svært ved, at stoppe det med selvom han vidste det var mig han ville. Han har kendt hende i rigtig mange år og hun kendte til hans opvækst. 

Hun bor i samme by som os, så undgå hende er umuligt - DESVÆRRE. 


Men jeg har brug for nogle råd, hvordan får man tilliden genopbygget efter utroskab?

Håber i kan hjælpe mig, for jeg elsker ham rigtig højt og han er stadig min fremtid. 

vaniljestang

vaniljestang

333 indlæg
  • Skrevet
Åh jeg kan godt se den er tricky når hun bor i samme by osv. Hmm.. Jeg tror det bedste ville være hvis han simpelthen blokere hende fra alt. Men for mig at se er det ikke kun hende der er problemet, det er selve tilliden og det kan jeg godt forstå. Jeg synes du skal tage en snak med ham. Det der med han forklare at I havde en dårlig periode og derfor gjorde han det, holder sgu ikke i byretten. Hvad så næste gang der kommer en dårlig periode. Det løser jo intet! At få tilliden på rette spor igen er virkelig op ad bakke. Jeg ved ærligtalt ikke hvordan man gør. Par terapi måske, jeg ved det virkelig ikke.. Jeg tror det kan lykkedes hvis begge virkelig vil, men hvordan ved jeg ikke. Jeg har ikke selv stået i den situation.. Men jeg tror der skal noget proffesionel hjælp indenover, så man får arbejdet det godt igennem hvertfald!
5'eren

5'eren

49 indlæg
  • Skrevet
Den er svær.. Tilliden skal nok komme med tiden, men tankerne vil nok blive ved med at dukke op i dit hoved engang imellem, lav helt klare spille regler, fortæl ham, at hvis han noglesinde skulle komme i den situation igen hvor han føler noget for en anden pige at han bliver nød til at give udtryk for det selvom det er svært. Har slået min fyr fra hans ekskæreste, vi har aftalen at hvis han skulle blive i tvivl om vores forhold skal bare bare sende en tom sms, da han ikke er så god til at få sådan noget sagt, da jeg heller ville give ham muligheden til at mærke efter om vi er et overstået kapitel frem for at holdes for nar, (Som vi gjorde i starten af vores forhold med ekskæresten). Men tilliden skal nok komme, var selv ret presset i starten af mit forhold om han kunne finde på at gøre det igen. nu er det ikke længere noget jeg tænker over, (Dog dukker tanken op engang imellem, men den er ligeså hurtigt væk igen)
Træet

Træet

40 indlæg
  • Skrevet
Personligt selv ville jeg ikke kunne blive hos ham. Hvis han var faldet i én gang i fuld tilstand, så okay, alle kan jo dumme sig. Men det her er altså et helt år. For mig ville jeg ikke kunne glemme det, jeg ville være paranoid og kunne ikke genopbygge tilliden.

Mest populære tråde