1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Var det over grænsen??

Var det over grænsen??

Vædderen

Vædderen

24 indlæg
  • Skrevet
Jeg var begyndt at se lidt til min eks, som desværre er ude på et sidespor. Jeg vil ham så gerne og var villig til at gøre alt, men han er blevet så mærkelig. Han har desværre et misbrug som er eskaleret, så her i fredags troede han pludselig jeg havde en affære med han bedste ven hvilket resulteret i at han truet både ham og mig på livet. Det skal siges han var påvirket, og han mistænkte os det fordi hans ven ringede til mig for at komme i kontakt med min fyr. Det resulteret i at jeg var nødsaget til at smide ham ud. Her i nat begyndte de samme beskyldninger igen over besked, kan forestille mig at han også var påvirket i dag. I dag mødte jeg så hans mor, og jeg følte mig nødsaget til at fortælle hende det, så det gjorde jeg. Jeg er indforstået med hvis han ikke vil se mig efter det, men jeg vil ham kun det bedste. Var det forkert? Er i syn sind.
anothergirl

anothergirl

780 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes, at det er ok, at du har fortalt moren det. Vidste hun det ikke? Men jeg vil råde dig til at holde dig væk fra ham. Medmindre du kan få ham til at forstå, at han var et problem, og må i behandling. Du kan ikke rigtig hjælpe ham, og få en god relation til ham, hvis han ikke kan indse sit problem.
Vædderen

Vædderen

24 indlæg
Nej, hun vidste det ikke. Han ved godt han har et problem og burde gøre noget ved det. Problemet er bare at han ikke gør det.. jeg tror ikke det nogensinde vil være muligt at få en relation til ham igen, og regner også med at han får et had til mig, men det vil jeg sgu egentlig hellere have end at han dør af en overdosis om 6 måneder for eksempel.