1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Vil gerne møde ham

Vil gerne møde ham

Sodi

Sodi

2 indlæg
  • Skrevet
Hej :) Er ny her inde men jeg har brug for lidt hjælp t Jeg skriver med en fyr på Snapchat som jeg mødte på Tinder vi har desværre ikke mødt hinanden endnu. Jeg vil rigtig gerne møde ham, men er i tvivl om han også ville møde mig fordi han pludselig er stoppe med at skrive. Det startet egentlig med at han skrev til mig, han skrev rigtig meget i starten og jeg fik næste et snap hver time så kunne ikke undgå at se hans søde smil heletiden, jeg blev måske en smule forelsket i det smil. Vi aftale at mødes, men jo tæt vi kom den dag hvor vi skulle mødes jo mindre skrev han, han var samtidig syg og det var han også den dag vi skulle mødes så vi aftale at vente, der gik lidt over en uge hvor jeg ikke hørte fra ham, i lørdags skrev jeg og spurgte om han stadig var frisk på at mødes og det var han, jeg skrev til ham at han bare skulle finde en dag, Ja svaret han og siden har jeg ikke hørt fra ham. Hvorfor skriver han at han gerne mødes med ikke virker interesseret? Har i evt. et råd til hvad jeg kunne skrive for ville rigtig møde ham også fordi jeg bliver sådan lidt irriteret over at blive droppet uden at han har mødt mig, man kan jo hurtigt få et forkert indtryk af folk når man skriver samme.
Katarina Alvis

Katarina Alvis

2 indlæg
  • Skrevet
Gal vi kvinder kan bruge meget tid på at regne mænd ud. Har selv brug år af mit liv på at tale med veninder om “hvorfor tror du han sagde sådan gjorde sådan, og navnlig ikke gjorde noget” Og de siger VI er komplicerede.. det er omvendt (syntes jeg). Men hvis du vil hører min mening, så tror jeg ikke der er en smart sætning der kan få ham interesseret igen. Hvis mænd ikke er interesseret er de ikke interesseret. Der er en feeed film fra 2009 som hedder noget i retning af: Han er bare ikke vild med dig. Se den. Den vil lærer dig at gi slip og siger en masse nyttige ting om mænd. Og undskyld hvis jeg er lidt firkantet. Jeg har en virkelig hård dag 😓 Men knus og held og lykke
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
  • Skrevet
Der var faktisk en rigitg god artikel på woman for noget tid siden, om netop dette emne. "hvorfor svarer han mig ikke ?" Og svaret er ret simpelt, det er fordi han, som så mange andre mænd, kaster mange snører ud, i håbet om at få et bid. Og lige nu er han travlt optaget med en meget større fisk. Når han ikke skynder sig at kappe linen til dig, så er det fordi du er hans "backup plan", om du så er nummer 2, 3, 8 eller 15 på listen, det kan du ikke vide. Men han er helt sikkert ikke mere interesseret i dig, end han giver udtryk for. Og så må DU spørge dig selv om det er godt nok til dig. Jeg kan varmt anbefale, når du vil lave en aftale, at du RINGER til ham. Bare det at der er en stemme i den anden ende giver en connection, der er meget stærkere end en million snaps, og det gør det rigtigt svært at brænde dig af. Som kvinde kan det virke grænseoverskridende at det er DIG der ringer til ham, men nogle mænd er altså bare vattede nok til ikke selv at tage det initiativ.

Seneste tråde