1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Weird....ooo

Weird....ooo

Bamboo

Bamboo

19 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg er faldet for min fys! :o Og her gik jeg lidt i kærestesorger over det tidligere forhold, som har taget mig pisse lang tid at komme over (dog ikke her til sidst) jeg er ovre min x, da jeg tænker minimalt på ham - og hvis jeg tænker på ham, handler det ikke om at komme tilbage.. Normalt falder jeg ikke bare sådan lige for fyre, og ja egentlig ville jeg heller ikke have kigget efter en type som min fys, i byen... men ham her, uh! Jeg er overgearet og glad, ved tanken om ham! Vi snakker sammen om mange forskellige ting, når jeg er der. Måske, jeg som patient, også har fået lige lidt for klamme deltaljer, i forhold til, hvad man som fys skulle fortælle under et forløb. Mine veninder mener, at der ligger lidt mere bag, når de hører hvad vi har snakket om, men vi har det jo med at overfortolke. Han har på intet tidspunkt nævnt noget om kæreste, hvilket jeg tænker han havde gjort hvis han havde, nu hvor vi har snakket om rigtig mange ting. Jeg er sgu frisk på at gøre mig selv lidt pinlig, og springe ud i det.. finde ud af, om han måske kunne have interesse Men hvad gør jeg?! Hvad ville i gøre? Jeg har været i et forløb nu i omkring 4 uger, og har lige lidt tid tilbage. (2 uger måske mere) Jeg er normalt en der springer ud i alt, men det her, gør mig sgu lidt nervøs. Skal jeg skrive til ham på fjæsen? - ja, selvfølgelig har jeg fundet ham der. Jeg synes det ville virke lidt for klister at stå nede på hans job, og spørge ind til kaffen.
Bamboo

Bamboo

19 indlæg
  • Skrevet
Anyone? :D
secret

secret

159 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Når du er færdig med dit forløb, spørger du om han kunne være frisk på en kop kaffe en dag :) Fys'er snakker rigtig meget - spørger både ind til dit liv og fortæller lidt om deres eget.. jeg tror det er et trick til at få en til at slappe af, når de laver onde ting på en (jeg har været igennem et par forløb ved sådan nogle!). En af mine veninder og hendes fys gennemgår begge deres livssituationer hver gang de er der som om de var BBF - der er også seksuelle detaljer og alting - og de er altså begge i hver deres forhold... sååh, de taler bare meget.. Men hvis du virkelig synes han virker sød, så spørg. Det kan ikke skade. Bare lad være mens du stadig er patient - det gør det bare akavet næste gang du skal derop, hvis han siger nej ;)
Bamboo

Bamboo

19 indlæg
  • Skrevet
Tak for din besked secret :) Det lyder meget spøjst, at man sådan åbner sig op, på den måde - det har jeg aldrig oplevet hos nogle før, når jeg har været i "behandling". Men godt at vide, at det bare kan være sådan ;) Jeg har også sagt til mig selv, at det ikke nødvendigvis behøver at betyde det store, men at jeg alligevel vil se, om der evt kunne være en interesse - for så skader det jo ikke at spørge, når det alligevel er slut hos ham. :)

Mest populære tråde