1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. What to do?

What to do?

Systi

Systi

1 indlæg
  • Skrevet
Bliver snart idiot af det her!! Har været sammen med denne fyr on and off i 1,5 år. Vi har været utroligt meget igennem hver især, men der er kommet ro på. Problemet er at han er så lyststyret, at det går ud over mig konstant nærmest. Han magter ikke rigtigt at vi laver noget, han gider heller ikke sove sammen, for så sover han ikke så godt. Computeren trækker virkelig ofte og er blevet droppet flere gange til fordel for den. Han får ikke rigtigt ordnet sine ting og det bliver af og til, til en dum undskyldning for hvorfor vi ikke skal være sammen den dag, og det skal lige siges han ikke har job. Vi ses måske 1-3 gange om ugen, og oftest kun til aftensmad, og så hygge og lagengymnastik, hvorefter han så tager hjem igen når jeg går i seng. Det er lidt som om at vi kan have nogle gode dage hvor vi ses og så skal der lige være 3-4 dage hvor vi ikke ses og nærmest ikke snakker sammen, og ja jeg ku bare kontakte ham, men ofte svare han ikke, fordi han f.eks spiller computer, så magter det ikke.. Jeg føler mig ærligtalt total ligegyldig for ham, føler jeg tilsidesætter mine egne behov fordi jeg ikke kan finde ud af at sige fra. Har prøvet at snakke med ham utallige gange, og det hjælper minimalt, og ender alligevel altid med at ''tage ham tilbage'', er bange for jeg slet ikke er klar over hvad et normalt forhold er mere, jeg ved bare jeg snart ikke kan holde det her ud mere, men aner heller ikke hvad jeg skal stille op... Føler lidt vi bare har kæreste titlen på, så vi bare har sex og ikke ser andre. Ved ikke hvad jeg vil med det her, har bare brug for at komme ud med det..
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Det lyder 10% som et trygheds-/nemhedsforhold. Du er stadig sammen med ham fordi det er trygt og sikkert og han er sammen med dig fordi det er nemt. Alt foregår på hans præmisser. Og det holder ikke. Hvis du har snakket med ham om det og intet grundlæggende har ændret sig, må du enten acceptere at det er sådan et forhold med denne fyr nu engang er, eller smutte. Jeg ville vælge den sidste løsning, og holde fast i den. Kan du se dig selv bo med ham ? Få børn med ham ? Hvordan jeres liv ville være ? Det kan godt være at det er hårdt nu, men det er det værd på sigt. Det garanterer jeg.
vaniljestang

vaniljestang

354 indlæg
  • Skrevet
Enig med xxmahaloxx .. Alt foregår efter hans hovedet. Du får ikke dine behov opfyldt, og får ikke det du gerne vil i forholdet. Jeg synes du virkelig skal overveje at gå fra ham. Det bliver nok ikke bedre, eller anderledes alligevel. Du har snakket om det flere gange, og han kan tilsyneladende godt lide det, som det er nu og det er ikke nok for dig. Forståeligt nok.. Jeg havde gjort det forbi.
anonym-pige

anonym-pige

8 indlæg
  • Skrevet
Jeg har det på præcis samme måde med min kæreste

Mest populære tråde