1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. X sorger efter mange år

X sorger efter mange år

Solerosen

Solerosen

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ved ikke om det her er helt normalt. Min eks og jeg gik fra hinanden for 6 år siden på en virkelig dårlig måde, hvor han slog op grundet han fejlagtigt troede jeg var utro med min nuværende kæreste. Og fik aldrig tid eller lov til at forklare mig, og egentlig virkede det også til at han bare ventede på den mindste fejl fra min side, så han kunne finde en grund til vores brud. Siden den dag vi gik fra hinanden, har vi ikke haft kontakt overhovedet. Vi har fælles bekendte, så har hørt i ny og næ hvordan det går ham. Jeg fik meget hurtigt en ny kæreste, som jeg stadig er sammen med nu, og bor med. Men det gik så stærkt dengang, så fik aldrig bearbejdet brudet med min eks. Jeg elsker min nuværende kæreste, og vi har det godt men selvf med alm op og nedture som et andet normalt parforhold. Problemet er bare , at jeg føler at jeg inderst inde , tænker lidt for meget på min eks .. Vi elskede hinanden meget højt, men var så unge og ville hver vores ting, og derfor var han ikke altid så sød overfor mig især når han var ude osv. men alligevel føler jeg han altid vil være i mit hjerte og have en helt særlig plads. Jeg er ved at blive godt træt af at tænke på ham, faktisk lidt deprimeret. Og det er endnu være hvis jeg høre eller ser noget om og hans nye kæreste. Og ikke nok med det, føler jeg mig som et utroligt dårligt menneske overfor min egen kæreste, også selvom jeg elsker ham og behandler ham godt. Jeg ville ønske jeg kunne trykke på en knap, så alle eks følelser/tanker forsvinder. Hvornår mener i det går hen og bliver “unormalt” at tænke på sin eks?? Altså i hvilken grad mener i det bliver for meget? Jeg er fortvivlet fordi jeg ikke kunne drømme om at dele mine tanker med nogle, for vil ikke sætte mit forhold på spil, hvis det bare er almindeligt med de former for tanker. Har lidt brug for at snakke med nogen om det. Og det er trods alt så mange år siden, så hvorfor kan jeg ikke bare indse det er et lukket og slukket kapitel med x’en..
rikkestorm

rikkestorm

134 indlæg
  • Skrevet
Måske din eks-kæreste var din første rigtige kærlighed? Det siges i hvert fald, at man aldrig rigtig glemmer sin første rigtige kæreste. Jeg tror aldrig han helt kommer i glemmebogen for dig, men der kommer nok til at gå længere tid mellem du tænker på ham. Hvad tænker du, når du tænker på ham? Jeg er selv 24 år i dag og tænker nogle gange på min første kæreste jeg havde dengang jeg var 14-15år. Det sluttede heller ikke så godt, men fra den ene dag til den anden havde vi heller ikke kontakt og han havde en ny kæreste. Det tog hårdt på mig dengang og jeg tror også det er derfor, han stadig kan spøge lidt i ny og næ, men det går over. Har du ikke nogle veninder du kan snakke med det om i ren fortrolighed? Nogle der kender dig godt og som derved ikke sætter dit nuværende forhold over styr?
Supernova1

Supernova1

460 indlæg
  • Skrevet
6 år er meget lang tid, det normalt hvis han dukker op i dit hoved i ny og næ, men så burde du ikke føle andet end tomhed overfor ham, det vil være for underligt hvis du tænker meget på ham og der dukker “romantiske” følelser op. For mig lyder det som at du elskede ham mere end han elskede dig, som du selv skrev, han var ikke særlig sød ved dig, og han ledte efter den mindste grund til at gøre det forbi med dig, og efter i slog op kom han hurtigt videre og tog slet ikke kontakt til dig, hvis han virkelig ville dig så tro mig han ville ha rakt ud efter dig, der er gået 6 år, hvis han virkelig elskede dig og hans kærlighed til dig var ægte, så tro mig han ikke engang vil kunne holde ud at lade 1 år gå uden at tage den mindste smule kontakt til dig. Jeres forhold sluttede ikke på en ordentlig måde, og derfor fornemmer jeg at du søger klarhed og at du har en masse ubesvarede spørgsmål som du måske aldrig får svar på. Den her person du har nævnt her er ikke din “store kærlighed” og ikke en du var meant to be with, så lad være med at lade det bekymre dig eller stresse dig ud for der var ingen fremtid mellem jer, du bare nødt til at glemme ham, lægge det bag dig og kom videre med dit liv. Jeg ville ønske at der ikke var så mange kvinder der havde travlt med at tænke på en mand som ikke engang tænker på dem. Jeg håber virkelig ikke at du kommer til at sabotere dit nuværende forhold med dit gamle forholds gift.
gitte345

gitte345

565 indlæg
Godt at se, at du har ændret stil, når du svarer!:)

Mest populære tråde