1. Forum
  2. Debatten
  3. Kultur og samfund
  4. Debat: Skal prins Henrik selv vælge?

Debat: Skal prins Henrik selv vælge?

Litae

Litae

379 indlæg
  • Skrevet
Lad os få nogle debatter tilbage til dette forum. Og lad os starte med en der kører lige nu med prins Henriks endelige hvile. Henrik har valgt ikke at ville begraves sammen med dronning Margrethe i deres planlagte fælles gravsted i Roskilde Domkirke. Da han er utilfreds med, at han aldrig er blevet ligestillet med dronningen. Han har derfor besluttet, at han ikke vil begraves ved hende, da han mener at de også vil være ulige der. Men er det rimeligt at prinsen selv bestemmer sit hvilested, når han har levet et langt liv fyldt med privileger og en løn på 666.750 kr. Pr. Måned, at han så ikke vil tage den pligt som følger med? http://kongehuset.dk/organisation-og-kontakt/okonomi/okonomi
Smaek-kys

Smaek-kys

2085 indlæg
  • Skrevet
Jeg er jo glad for at vi lever i et frit land, for så kan man jo netop træffe denne slags beslutninger. Hans begrundelse er jo så en anden ting. Ligesom Jim lyngvild skrev, og ham er jeg ikke lige typisk den største fan af - han droppede jo også dronningen på deres bryllupsdag. Og det er ikke i orden. Som lyngvild skrev - hvis du ikke har tænkt dig at behandle din kone som din kone, uanset om hun er dronning og du er konge eller ej, så få det overstået og bliv skilt. Dronningen har fandme også fundet sig i meget fra hans side gennem årene. Og måske skulle han lige overveje om de ting har været med til dronningens beslutning om at han ikke var værdig nok til titlen. Måske har dronningen følt at man skulle gøre sig fortjent til det. Dronningen siger selv at hun ikke har noget imod at han ikke vil begraves det samme sted, og det synes jeg er vildt sejt af hende. Det er en måde at sige 'fuck dig, du skal sgu ikke tro at du kan gøre mig til grin på denne måde, du gør kun sig selv til grin'. Han fortjener slet ikke at have nogen titel. Han opfører sig som om at han har været en slave. Han har sgu da levet i sus og dus siden de blev gift, og det var åbenbart ikke nok for ham, og det er så bare hans egen beslutning.
sss

sss

313 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg syntes at han sætter sig selv i et dårligt lys, med hans kontante jamren og uretfærdighed følelse. jeg har ikke læst artiklen før nu, for orker ærlig talt slet ikke at hører på alt hans jamren. Jeg syntes også ligeså godt de kunne blive skilt. så kan han pakke sin taske og tage tilbage til Frankrig.