1. Forum
  2. Debatten
  3. Kultur og samfund
  4. HAR DU VÆRET I BARCELONA?

HAR DU VÆRET I BARCELONA?

SigneW

SigneW

15 indlæg
  • Skrevet
JA, DIG! Da jeg skal til Barcelona vil jeg tage imod idéer til hvad man kan lave med kyshånd, samt hvilke gode butikker de har :-)
Andet kan også sagtens bruges, jeg suger det hele til mig :-D
Mygirl82

Mygirl82

7 indlæg
  • Skrevet
Jeg har været i Barcelona, men det var en skoletur så vi så rigtig meget arkitektur. Der var også nogen der så Camp Nou deres store fodboldstadion. Hele Ramblaen er fyldt med lækre butikker og markeder. Jeg købte et par sandaler meget billigt.

Du skal virkelig glæde dig Barcelona er en virkelig fed by
Ida_Marcussen

Ida_Marcussen

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Nu er det et godt stykke tid siden det her indlæg blev lagt op, men hvis der er andre der skal til verdens fedeste by, så kommer jeg lige med lidt input :-) Jeg har boet i Barcelona i et år - tæt på Sagrada Familia. Hvis det er shopping man er ude efter, så skal man bare stå af metroen ved Passeig de Gracia. Der ligger alle de fede butikker; Zara, Nike, Adidas, H&M, og også Gucci, Versace osv (hvis man har råd til den slags). Det er lige i toppen af La Rambla (sort of). Selve ramblaen har ikke nogle specielt fede butikker. Det er mest souvenir shops og restauranter. Ellers ligger der også et center nede ved havnen som også har nogle udmærkede butikker, dog ikke nogle særligt kendte mærker.

Mest populære tråde