1. Forum
  2. Debatten
  3. Kultur og samfund
  4. Malerier til en fair pris?

Malerier til en fair pris?

Julie88

Julie88

7 indlæg
  • Skrevet
Halløj :) - Jeg er netop flyttet ind i en ny lejlighed, og jeg har en farlig masse vægplads, som jeg gerne vil have pyntet med noget kunst. Jeg tænker selv, at det skal være nogle malerier eller plakater - eller måske begge dele? Jeg har været ude og kigge lidt, men synes godt nok de fleste malerier jeg kan finde er frygtelig dyre (mange tusinde kroner). Er der nogle gode/pålidelige steder på nettet, hvor I handler malerier? På forhånd mange tak :) Mvh. Julie
gitte345

gitte345

473 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Kunst tager tid at lave og kan være dyrt i materialer. Et maleri kan tage flere år at lave. Derfor koster det derefter. De malerier jeg kigger på koster ml. 20.000 og 100.000kr. Jeg tror, du skal holde dig til fotos eller tryk. Gå ind i Luxoliving og køb tre billeder i ramme og hæng dem op. Det bliver aldrig kunst, men sådan er det så.
Julie88

Julie88

7 indlæg
  • Skrevet
Ja, der er selvfølgelig også kunst i den prisklasse - hvis jeg søger lidt rundt omkring på Google kan jeg dog finde flere danske sider, der sælger flotte malerier til billige priser. Jeg kan selvfølgelig forsøge mig med et derfra, men ville bare gerne høre, hvis der var nogle, der havde erfaring med kvaliteten af malerierne osv. :)
contrast

contrast

1589 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker at du kunne prøve at gå på et loppemarked. Der kan man måske godt være heldig at finde nogle pæne malerier.
Anne-Elise

Anne-Elise

5 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Ja, et loppemarked kunne være en idé. Derudover har jeg fin erfaring med lauritz.com (malerier hos laurtitz) hvor jeg før har fundet fine og billige malerier - eller mynewart.dk (malerier hos mynewart) hvor jeg også har haft succes med moderne og billige malerier. Jeg har ikke selv benyttet mig af dba, men dette kunne nok også være en mulighed. Held og lykke :)

Mest populære tråde