1. Forum
  2. Debatten
  3. Kultur og samfund
  4. Myg i Thailand

Myg i Thailand

sommerpiqen

sommerpiqen

33 indlæg
  • Skrevet
Hej tøser, jeg var i sommerferien en månedstid på Bali, som jeg ville have nydt meget mere, hvis jeg ikke havde fået 600 myggestik. I Danmark har jeg de sidste mange år fået 1-2 myggestik om sommeren, og de har ikke været slemme, men dernede var jeg virkelig præget af det ene efter det andet - også et myrebid på min læbe endda... Det var selvom jeg spurgte mig ind i tre forskellige mygge- og insektspray.. 
Min kæreste har lige givet mig en tur til Thailand til vinter, og jeg glæder mig super meget, men insekterne er vel ens dernede, og jeg er så bange for at ende med at klø og brokke mig over de skide insekter hele tiden i stedet. Hvad kan jeg gøre for at frastøde myg? Hvorfor virker hele TRE!! sprays ikke dernede, som virker her i Danmark? Jeg prøvede at finde noget lokalt på Bali, som var en inseksspray, jeg heller ikke synes, jeg fik særlig meget gavn af..

Hjælp og erfaring søges!! Vil nu gerne kunne nyde min ferie med min dejlige kæreste
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Vi var i Thailand sidste år og blev anbefalet at anskaffe os en insektspray med DEET i. Det lugter utrolig krads, men det virkede super godt for os. Ganske få stik på 3 uger.

Det er ikke noget man kan få i DK på grund af sundhedsreglerne, men det kan købes på de fleste Thailandske apoteker :)
KarenKN

KarenKN

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej sommerpigen

Hjemmesiden Backpacker Planet har skrevet en rigtig god artikel om myg og myggespray.

Man bliver næsten lidt bange, når man læser den. Men den er dog fyldt med god info. Blandt andet står der, at Deet ikke er farligt, men at det kun ulovligt i Danmark af andre grunde.

Thailand er i øvrigt helt super - et fantastisk land.

Knus Karen