1. Forum
 2. Debatten
 3. Kultur og samfund
 4. Psykofarmaka er hjernegift!

Psykofarmaka er hjernegift!

Kisser87

[slettet bruger]

1578 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret


Der kan lede til hjerneskade fx.Parkinsons,Alzheimer,for tidlig død(15-20 år før andre)give misdannelser hos børn,og bivirkninger,der gør dit liv til et større helvede,end det var før du var på piller!!!

http://ekstrabladet.dk/kup/sundhed/article2241404.ece

"Når kvinder spiser 50.000 flere lykkepiller, betyder det ikke, at der er 50.000 flere kvinder, som er deprimerede end mænd. Det er udelukkende fordi, at kvinder går mere til lægen. "

http://www.folkets.dk/node/215

"Desuden kom det også frem under høringen, at PMS er en funktionel lidelse, altså en psykisk sygdom. Professor Fink stempler altså helt ukritisk omkring halvdelen af jordens befolkning som psykisk syge, alene fordi de er kvinder. Dette er diskrimination på baggrund af et menneskes køn og en lodret overtrædelse af menneskerettighederne. Faktisk er de fleste af professor Finks forsøgspersoner kvinder med, indtil videre, uforklarlige sygdomme"

*babyrex

*babyrex

1124 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Disse udtagelser kommer tydeligvis fra mennesker, der ikke ved en skid om, hvordan det er at være ude på et alvorligt sidespor og have brug for pillerne.
Hellere leve i kortere tid, men have noget værdighed fordi man er et menneske, end at dø en langsom og smertefuld død, fordi livet uden medicin er et helvede..

Tænk dig om, før du kommer med sådan nogle udtalelser.. At du mener det gør ens liv til at større helvede end da man ikke var på medicin - det siger mere om din uviden/dumhed end om pillerne!

bonjovi

bonjovi

121 indlæg
 • Skrevet

Jeg har aldrig været på andet medicin end penicillin, hvilket jeg aldrig skal. Jeg kan ikke forstå hvordan folk kan blive deprimeret, og tro, at en pille skal kunne løse det hele. Det er ligesom med tykke mennesker og piller til vægttab. Så lad da være !

frejaa

frejaa

524 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

aaaaaaaaaargh! Det tror jeg vist ikke. Du mangler jo et stof i hjernen, når du er deprimeret. Det er en sygdom. Jeg er faktisk imod antidepressiv, men jeg ved at det er altså noget folk har brug for, men jeg mener også at man skal i terapi samtidigt. Man kan ikke bare give mennesker piller og regne med det løser sig. De skal også arbejde med sig selv.
Men at sammenligne det med slankepiller var lige lovlig.....

RosaSofia

RosaSofia

309 indlæg
 • Skrevet

Shit jeg forgifter min hjerne og dør 15 år før tid. Shit

calypso

calypso

2774 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

TS: jeg vil medgive at læger i nogle tilfælde har været lidt for hurtige på aftrækkeren mht. udskrivelse af lykkepiller. Nå det så er sagt, så er der mennesker, for hvem lykkepiller er lige så livsnødvendige som insulin er for personer med type 1 diabetes. Under en depression er niveauet af neurotransmittere generelt nedsat (bla. serotonin og dopamin -sidstnævnte spiller en stor rolle for positive handlinger og tanker), dette medfører den depressive tilstand, med nedtrykthed og sløvhed. Lykkepiller øger disse niveauer, og kan derved være med til at skabe en normal balance i hjernen. Der er mennesker der har et stort behov for denne slags medicin for at kunne fungere, f.eks. efter at have været stresset over en lang periode, dette skader neurotransmitterne. Jeg tror disse mennesker er glade for at der findes lykkepiller. Og at der tages 10-15 år af deres levetid er måske noget de vil tage med, for uden lykkepiller har de ikke en velfungerende hverdag.

Bonjovi ….Jeg kan ikke forstå hvordan folk kan blive deprimeret, og tro, at en pille skal kunne løse det hele. Det er ligesom med tykke mennesker og piller til vægttab. Så lad da være !


For nogle depressive mennesker er disse piller livsnødvendige, igen ligesom insulin for en diabetiker. For nogle overvægtige mennesker skyldes tilstanden en ubalance i stofskiftet, og dette kan afhjælpes ved brug af medicin (ikke det der postordre noget der får fedtet til at "smelte".

Selvfølgelig er det godt at have en vis form for skepsis overfor piller. For en hovedpine kureres jo ikke af panodil, symptomerne forsvinder bare. Derimod kan det være godt at få set på årsagen til sygdommen. Men som sagt er der nogle mennesker, hvor tilstanden i enten hjernen eller stofskiftet er blevet så permanent at piller er den eneste løsning, som udgangspunkt.

Zilla

Zilla

3555 indlæg
 • Skrevet

Møffe kommer med nogle ganske rigtige observationer. Derudover er det blevet påvist, at langvarig ubehandlet depression kan give hjerneskade http://videnskab.dk/krop-sundhed/depression-kan-skade-hjernen

Kisser87

[slettet bruger]

1578 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

PostTraumatiskStressSydrome kan give hjerneskade!Antidepressive midler ligeledes,samt antipsykotiske,det er "medicinen"der giver hjerneskader,samt misdannede fostre født uden hjerneskal andet hyggeligt,men det er medicinalindustriens måde,at dække sig ind på,at sige,at "hjernen æder sig selv op"
så de kan fortsætte eksperimentet ,og de kære normale har fået et svar,der tilfredsstiller dem,så de ikke stiller yderligere spørgsmål..på nuværende tidspunkt er,der ingen kur mod "psykiske sygdomme" det er stadig på forsøgsstadiet,og der eksperimenteres på mennesker,som aldrig før... http://ekstrabladet.dk/nationen/article1757921.ece

Zilla sagde:

Møffe kommer med nogle ganske rigtige observationer. Derudover er det blevet påvist, at langvarig ubehandlet depression kan give hjerneskade http://videnskab.dk/krop-sundhed/depression-kan-skade-hjernen

Kisser87

[slettet bruger]

1578 indlæg
 • Skrevet

Psykiatrien er en pengemaskine baseret på pseudo-videnskab:

Kisser87

[slettet bruger]

1578 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

http://politiken.dk/debat/kroniken/ECE2021270/det-er-ikke-sygt-at-have-foelelser/

...det er sygt,at være følelsesmæssigt afstumpet,og skade sine medmennesker med gift,der giver dem hjerneskader,og gør dem til ensrettede lydige zombieslaver,og tjene på det koncept...følelser er blevet tabu bortset fra,når de omhandler ens sexualliv,som de fleste gerne vil tale med en om!følelser bliver mere,og mere tabuiseret,men sex gør ikke...

Mest populære tråde