1. Forum
 2. Debatten
 3. Kultur og samfund
 4. Skal der være et max antal aborter pr. person?

Skal der være et max antal aborter pr. person?

*Bellis

*Bellis

2489 indlæg
 • Skrevet

Hvis ja, hvor mange skulle man så have?

Kunne der evt. indføres brugerbetaling? Kom med Jeres holdninger.

Totoro

Totoro

1108 indlæg
 • Skrevet

Nej synes ikke der burde være max antal.
Selvom jeg synes det er irriterende at nogle bare misbruger abort, så burde en ung teenager heller ikke få et barn, fordi hun har brugt alle sine klip.
Jeg synes det er et lidt svært dilemma, for synes et eller andet sted at folk IKKE skal betale for en abort, men fordi der er nogen som bare får abort på abort, så misbruger de lidt systemmet, i stedet for at købe en pakke p-piller.
Men det burde ikke gå ud over dem som ikke har råd til en abort (ikke fordi jeg tror at en abort vil koste det hvide ud af øjnene, men der er garanteret nogen der mener at de ikke kan finde den slags penge). Så synes at systemmet skal blive ved som det er, med mindre jeg høre nogen gode forslag til hvorfor det skal ændres

Anonymous

Anonymous

148447 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes der er forskel på aborter. At en 15 årig pige får en abort, fordi hun bollede en tilfældig fyr i en brandert, synes jeg ikke kan sammenlignes med en 25 årig pige, som får en abort pga. et handikappet foster.

Jeg ved ikke helt om jeg synes der skal være en øvre grænse for hvor mange aborter man må få. Jeg bryder mig ikke om, at mange (nok især unge) piger tager lidt let på det med præventionen, fordi man altid kan få en gratis abort. Men omvendt, hvis der kommer et maks antal og evt. brugerbetaling, så frygter jeg at vi kan risikere, at der bliver født flere uønskede børn, og at flere får børn, uden at kunne tage sig ordentlig af dem.

Hvis det kunne have en præventiv virkning, så jeg gerne at man indførte et maks antal aborter, som man kan få på statens regning (med mindre her er tale om et sygt eller handikappet foster) .. Men det tvivler jeg på, at det vil have.

Lopia

Lopia

2585 indlæg
 • Skrevet

Der var engang jeg ville sige ja men ikke længere, nej der skulle bedre sexualundervisning og forældre der skal ind i kampen.

Skyler

Skyler

7949 indlæg
 • Skrevet

Nej, det skal der ikke.

Cintas*

Cintas*

46 indlæg
 • Skrevet

Nej der skal ikke være en abortgrænse, men jeg synes helt sikkert at ved den tredje eller 4. abort så skal der begynde at være brugerbetaling. med en god afdragsordning selvfølelig. Nu ved og kender jeg ikke nogle der har brugt aborter på den måde, men hvis der virkelig er det så skal de sgu også bare have lov at punge ud og ikke lade staten betale for deres uansvarlighed.

-Pinky

-Pinky

7269 indlæg
 • Skrevet

Nej, det synes jeg ikke

Kanifanten

Kanifanten

112 indlæg
 • Skrevet

Enig med Cintas

-Pinky

-Pinky

7269 indlæg
 • Skrevet

- Er faktisk også enig med Cintas

kilde

kilde

129 indlæg
 • Skrevet


jeg tænker i stedet, at der skal være mere opfølgning på den enkelte person.
hvis den samme pige får 2-3-4-5 aborter, så burde der være tvungen seksualundervisning af en art, eller nogle fra kommunen som går ind og ser på "hvorfor har lige netop den her pige så lidt styr på sit shit, og hvordan kan vi hjælpe hende?".

det ville nok være meget kompliceret rent faktisk at det skulle være sådan, men jeg synes at brugerbetaling for eksempel mere er at ..... slå folk i hovedet med det.
jeg tror at langt langt de fleste som får mange aborter har nogle ret alvorlige problemer i deres liv...

selvfølgelig kan der ske uheld!
men når det sker igen og igen og igen, så må man finde ud af hvorfor, og om pigen bare virkelig er mega uheldig eller om hun tager for løst på sit eget og andres liv.

Mest populære tråde