1. Forum
  2. Debatten
  3. Kultur og samfund
  4. Straf for at komme ind på diskotek uden at brug...

Straf for at komme ind på diskotek uden at bruge ID

MacpulleG

MacpulleG

1 indlæg
  • Skrevet
Hej er der en fængsel/bøde straf for at gå ind på et diskotek når man er under 18 uden at vise ID og uden at købe noget alkohol men bare være inde på diskoteket? har nemlig flere gange oplevet at blive lukket ind på forskellige steder uden at skulle vise ID. :)
jordbæris

jordbæris

5 indlæg
  • Skrevet
Det har jeg nu aldrig hørt om. Jeg var mange gange på diskotek uden ID, da jeg var under 18 år. Jeg nød bare, at jeg var heldig fordi jeg fik lov, at komme ind. Men tænker også det er diskotekets ansvar og ikke dit, det er dem der har lukket en mindreårig ind uden at tjekke ID.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

956 indlæg
  • Skrevet
Nej, du kan ikke få en bøde. Straffen består oftest i at man bliver smidt ud (hvis det bliver opdaget) og i værste fald får man forbud mod at komme der igen, hvilket oftest er i forbindelse med uorden, nedbringelse af våben osv. Hvis du bare bliver lukket ind og opfører dig pænt sker der intet
HotStuff

HotStuff

1184 indlæg
  • Skrevet
Du kan ikke blive straffet for sådan nogle ting. Men hvis politiet kommer ind og tjekker folk får stedet en kæmpe bøde, og hvis der er nok mindreårige bliver stedet lukket ned for aftenen og får en endnu større bøde. Hvis det sker flere gange for samme sted kan de risikere at blive lukket permanent ned. Så længe du ikke låner andres ID eller bruger falsk ID kan du ikke blive afstraffet (altså bøde eller fængsel) stedet kan selvfølgelig altid smide dig ud.

Mest populære tråde