1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Stegte nudler - på den gode måde

Stegte nudler - på den gode måde

Honninghjertet

Honninghjertet

3757 indlæg
  • Skrevet

Hvordan laver man det? Åh, det er aldrig lykkedes mig at lave dem ligesom på de kinesiske restauranter ( ) Og det selvom jeg har skyllet dem under koldt vand og alt det der.

Hvordan laver i dem?

Nunchuck-

Nunchuck-

5930 indlæg
  • Skrevet

Det vil jeg også gerne vide!

Naavi

Naavi

10 indlæg
  • Skrevet

Honninghjertet sagde:

Hvordan laver man det? Åh, det er aldrig lykkedes mig at lave dem ligesom på de kinesiske restauranter ( ) Og det selvom jeg har skyllet dem under koldt vand og alt det der.

Hvordan laver i dem?

køb en helt almindelig pakke nudler, soya, gulerødder, forårsløg (eller hvad du nu vil have af grøntsager i dine nudler) og valgfrit kød (kylling, okse eller gris)

1 Læg nudlerne i en skål eller gryde og hæld kogende vand over, så det dækker.
2 Læg låg på. Efter 2 min. røres rundt i skålen med en gaffel, så nudlerne skiller sig fra hinanden.
3 Lad nudlerne trække yderligere i vandet til de er møre, ca. 5-8 min.
4 Hæld dem i en sigte og lad vandet dryppe fra.
5 Skær guleroden i tynde strimler og snit forårsløgene fint.
6 varm noget olie op i wok eller stor pande og steg kødet i 2 minutter ca.
7 tilsæt derefter grøntsagerne
8 tilsæt 2 spsk. soya, 2 spsk citronsaft og 1-2 tsk sukker og lad det simre 2 min.
9 kom nudlerne i wokken (de skal være bløde og har suget så meget de nu kan)
10 steg et par minutter og voilá! lækker stegte nudler!

Lemongrass

Lemongrass

3762 indlæg
  • Skrevet

Det lykkes heller aldrig for mig! Og jeg ved ellers godt, hvad den hemmelige ingrediens er - østerssauce - men mine bliver bare altid smattede! Altså, de bliver aldrig lige så "tørre" som dem på restauranten.

Freaksen

Freaksen

415 indlæg
  • Skrevet

Jeg koger en gang nudler med karry og en buillonterning, hælder vandet HELT fra og hælder dem over på en pande hvor gullerødstern i forvejen er forstegt med hvidløg, løg og chili. lader det stå på lav varme i 2-3 min og hold kæft det er LÆKKERT!

Freaksen

Freaksen

415 indlæg
  • Skrevet

og man kan putte mange forskellige grøntsager i, jeg steger også nogengange gullerøderne med lidt peberfrugt og hvidkål og majs, det smager overraskende godt.

mellz

mellz

42 indlæg
  • Skrevet

Jeg ville nok lægge nudlerne på et tørt klæde, så de er "tørre" inden jeg hælder dem sammen med grøntsagerne, så undgår man også at de bliver smattede når maden er serveret

chot0003

chot0003

1 indlæg
  • Skrevet
Min mor laver det tit til mig og har lært mig det. 1. Kog noget pasta. De skal ikke være for bløde. Så gælder du vandet ud. 2. Find en steg pande og put olie på. Knus et stykke hvidløg og put det på panden. Så tager du pastaet og putter det på panden. Rør det godt rundt så du får den hvidløg og oliesmag 3. Put østersoya i og lidt sukker du bestemmer selv men jeg plejer at putte en nip. Du bestemmer selv om du vil have salat i jeg plejer kun at putte brokoli i men, er også begyndt at putte øksekød i. Så er det egentlig færdigt

Mest populære tråde