1. Forum
  2. Debatten
  3. Mad
  4. Taber mig konstant - ingen appetit

Taber mig konstant - ingen appetit

emma7546

emma7546

1 indlæg
  • Skrevet
Hej piger! Jeg står i den situation, at jeg ingen appetit har. Der er ikke nogen årsag til det, men jeg har bare ikke lyst til at spise. Det eneste jeg kan få ned er morgenmad og så kan jeg næsten gå hele dagen uden noget andet! Jeg er i forvejen en rigtig slank pige på 49,8 kg og 168 cm og vil helst ikke tabe mig. Vil faktisk rigtig gerne tage på. Gerne 5-6 kg. Så har I nogle råd til hvad jeg kan gøre for at få min appetit tilbage? Så lysten til maden i det mindste er der.. Og hvad jeg kan spise for at tage på? Hjæææælp
gitte345

gitte345

411 indlæg
  • Skrevet
Det plejer at være stress, der gør, at man ikke har nogen appetit. Gør noget, der får dig til at slappe af, massage måske eller skønhedspleje på en klinik. Hvis man drikker kakaomælk med tilsat fløde burde man tage på ret hurtigt:) Det er nok lettest for dig at drikke noget. Eller spise nødder og mandler måske, der er jo enormt mange kalorier i.
gitte345

gitte345

411 indlæg
  • Skrevet
Men jeg synes nu, du skal gå til lægen for at få målt dit stofskifte og for at være sikker på, at der ikke er noget alvorligt galt.