1. Forum
 2. Debatten
 3. Mode
 4. Afbetaling på tøj og sko

Afbetaling på tøj og sko

'kamelia

'kamelia

216 indlæg
 • Skrevet

Hey tøser

Jeg er lige begyndt at træne med en veninde og er desperat efter et par træningssko, jeg går meget op i at der står nike på siden af dem, bryder mig ikke om at gå i bilka og købe en billig efterligning, måske hysteri, men sådan har jeg det bare. Problemet er bare, at jeg simpelthen ikke kan finde pengene til det lige nu og heller ikke i nærmeste fremtid.
Spørgsmålet er så;

- Er det åndssvagt at begynde at købe sko på afbetaling? (55 kr. i måneden)
- Har du nogensinde købt tøj/sko på afbetaling?
- Hvis jeg endelig skal gøre det, hvordan fungere det så når man når så langt i betalingen, hvad skal man trykke på osv? (smartgirl)

nastygal

nastygal

405 indlæg
 • Skrevet

Vidste slet ikke, at man kan købe tøj og sko på afbetaling. Det lyder virkelig dumt!

Hvad med at holde øje med tilbud i stedet? Jeg synes tit, jeg ser nedsatte modeller i Sportsmaster

blondiebug

blondiebug

2077 indlæg
 • Skrevet

Tænk sådan her over det. Vil du hellere: Vente med at spare sammen til et par sko, eller betale tre par sko, for at få det ene par på afbetaling?

kirsebærblomst

kirsebærblomst

4623 indlæg
 • Skrevet

Ja det er dumt!
I min verden afbetaler man på computer, telefoner eller møbler = nødvendighedsvarer.
Men ikke træningssko. Du skriver selv du lige er begyndt. Hvad så hvis du ikke gider om en måned, så skal du stadig betale af flere måneder frem.
Hvis det bare skal stå nike på siden, så går du simpelthen ikke nok op i det, så skal det jo bare være smart i en fart.

Jeg startede med et par bilkasko indtil jeg fik et par sko i fødselsdagsgave.
Det et i min verden snobbet og økonomisk dumt at afbetale på noget så ligegyldigt.

Køb dem brugt ellers. Det er mange penge at spare på sko der har været brugt ganske få gange

Trixie

Trixie

645 indlæg
 • Skrevet

Problemet med afbetaling er jo at der for det meste er sindssygt høje renter- typisk mellem 20 og 50 procent. Det er i min verden fuldstændig åndssvagt at købe andet end hus og bil for lånte penge, tøj og sko må være noget man sparer op til. Men tjek hvor meget de tager i rente og gebyr, og gør op med dig selv om det endelige beløb du kommer til at betale er de sko værd

Ansjosen

Ansjosen

3011 indlæg
 • Skrevet

Jeg kunne ikke finde på at afbetale på tøj og sko. Hvis jeg ikke har råd til et par sko, er det ikke meningen, at jeg skal have dem.
Forstår dog ikke mærke-snobberiet. Jeg har et par træningssko fra Stadiums eget mærke, Soc, og de er ganske udmærkede. Min fysioterapeut var endda imponeret over deres kvalitet i forhold til prisen. Så længe skoene giver ordentlig støtte. Men som de andre foreslår, så hold øje med tilbud (der er stadig januarudsalg) eller kig efter et par brugte.

Zilla

Zilla

3555 indlæg
 • Skrevet

Det er bare for dumt at gældsætte sig pga et par sko i et bestemt mærke...

sss

sss

313 indlæg
 • Skrevet

Hvis jeg var dig ville jeg ikke gøre det. Afbetaling er altid dumt. hvis du ikke har pengene så er det bare ærgerligt.

Her er fx en anmeldelse af det der KLARNA den sys jeg du skal læse en gang (har fundet det på nettet)

1 anmeldelse
18. oktober 2013
Sidste gang jeg handler med Klarna!

Hvordan kan det være at I hver gang, og jeg mener virkelig HVER GANG, sender mig en regning med en ekstra rykker på 100kr når jeg aldrig, og jeg mener atter igen ALDRIG, har fået en original faktura/regning fra jer til tiden. Det kan da umuligt passe at jeg HVER GANG skal ringe til jer og bede jer slette rykkeren.

Mine seneste regninger på 428kr og 628kr havde hver fået en rykker på, på 100kr igen også selvom jeg aldrig har fået de originale altså første regninger. Jeg ringede atter igen ind til jer og fik at vide at de nu skulle være fjernet begge to!
I dag fredag den 18. oktober får jeg så en inkassoadvarsel hvori der står at jeg mangler at indbetale de 100kr på den ene regning også selvom, at jeg efter min snak med jeres medarbejder betalte regningen på det beløb vi aftalte.
Hvorfor skal jeg det når jeres medarbejder gjorde det klart for mig, at rykkeren nu var blevet fjernet og regningen på beløbet 428kr er betalt?
Den anden regning på 628kr er også betalt og også her fortalte jeres medarbejder mig at rykkeren på den skulle være fjernet, så jeg har selvfølgelig betalt de 628kr i stedet for 728kr.

Hvad går der galt? Det kan da umuligt passe at jeg skal ringe til jer hver gang jeg får en regning! Dette scenarie udspiller sig hver evig eneste gang jeg bestiller via jer.

Aldrig har jeg oplevet så dårlig en service og jeg spørger mig hvorom I egentlig har styr på jeres kunder og deres bestillinger.

Det er sidste gang jeg handler med Klarna!

sss

sss

313 indlæg
 • Skrevet

en til der er hver at tænke lidt over:

Bettina Larsen
Øster Stillinge, DK
1 anmeldelse
18. oktober 2013
Mage til dårlig behandling & ringe service!!

Bestilte i november 2012 en vare igennem klarna.
I Januar modtog jeg et brev hvor jeg skulle bekræfte det var mig der havde købt denne vare, og fik samtidig af vide at jeg hver måned den 20 ville modtage min regning.
Eftersom jeg ingen regninger fik, og har være i kontakt med deres kundeservice hver måned efter den 20 da jeg ingen regninger modtog, først den 9 maj 2013 fik jeg en rykker på 957 kr, som skulle betales inden for 14 dage. Ringede jeg selvfølgelig til dem og beskeden jeg fik var at de havde sendt regningen ud.
MEN JEG MODTOG ALDRIG NOGET.

I oktober 2013 modtager jeg min regning hvorpå der står det skyldige beløb efter denne måned.
Min regning var alt i ali 1836kr.
Jeg havde til dagsdato indbetalt 1569 kr.
men i oktober betaler jeg yderligere 209kr.
I følge dem er rest beløbet nu 1434kr.

Det hænger på ingen måde sammen, og den eneste besked de giver er at tjekke det hele igennem og fortælle at det passer.
Det er deres fejl jeg aldrig modtog mine regninger, og er helt sikker på at de regninger aldrig er blevet sendt da de har været i KONTANT for nøjagtig det problem jeg har oplevet.
Samtidig har jeg en veninde der sidder med samme problem, hun modtog dog sine regninger, men hendes beløb falder bare højst med 100 kr om måneden, trods hun betaler 3-400 kr de fleste af månederne.
Jeg vil derfor stærkt fraråde alle og enhver til aldrig at handle igennem klarna.

Pantoufle

Pantoufle

1655 indlæg
 • Skrevet

Kunne da ALDRIG finde på at købe tøj eller sko på afbetaling. Slet ikke for at få et bestemt mærke.
Man køber nyt tøj eller sko hvis man har penge til det - det er min holdning. Eller hvis man død og pine mangler, og er ved at dø af kulde, så kunne jeg måske finde på at spørge om en bekendt ville låne mig lidt penge, men så ville jeg da også købe det billigste af det billigste.

Det andet synes jeg simpelthen ville være for pinligt

Mest populære tråde