1. Forum
  2. Debatten
  3. Mode
  4. Flere fritidsjobs?

Flere fritidsjobs?

Chokoladekiks123

Chokoladekiks123

1 indlæg
  • Skrevet
Hejsa alle. Jeg har for lidt over 1 månede siden været ude med 3 ansøgning i et shopping center i min by. Derefter blev jeg så ansat i et af butikken, og har nu arbejdet der i knap 1 månede. Her i sidste uge fik jeg dog et opkald angående min ansøgning jeg havde aflevere, og om jeg ville komme til samtale. Mit spørgsmål er så, må man gerne have flere fritidsjobs? Og hvis jeg vælger at tage til samtalen, skal jeg så fortælle det til min nuværende Chef og spørge om lov, eller hvem skal vide hvad? Må man overhovedet arbejde i 2 forskellige tøjbutikker i det samme shopping center? Og kunne ens chef muligvis fyrer en hvis hun fandt ud af man havde taget et job i en anden butik udover? Mvh en 15 - årig pige.
culpa

culpa

529 indlæg
  • Skrevet
Det kommer helt an på, hvad der fremgår af din kontrakt. Ofte vil sådan en ansættelseskontrakt indeholde klausuler som juridisk afskærer dig fra at tage andre jobs. Så kig i kontrakten, det er den som gælder, ikke hvad din chef siger. Hvis din kontrakt ikke afskærer dig fra dette, må din chef heller ikke fyre dig med denne begrundelse, og så vil du kunne tage andre jobs også.
Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet
Ud over det med kontrakten som culpa skriver, skal du også tænke på om arbejdstiden i de to butikker ligger oveni hinanden. For så er det rimeligt besværligt at få det passet sammen, og du vil nok være nødt til at kun give halv kraft i begge butikker, og det kan chefen jo ikke bruge til noget.
valpo

valpo

258 indlæg
  • Skrevet
Jeg har engang arbejdet for bestseller med blev så tilbudt at arbejde i gina tricot. Min gina chef sagde det var ok jeg var begge steder men min bestseller chef ville ikke have det. Så det forskelligt

Mest populære tråde