1. Forum
 2. Debatten
 3. Mode
 4. Vaske sneakers i vaskemaskinen??

Vaske sneakers i vaskemaskinen??

theskinnybitch

theskinnybitch

155 indlæg
 • Skrevet

Hej alle

Det er sådan at mine sneakers er blevet lidt beskidte, og vil gerne have dem vasket. Jeg har prøvet at vaske dem i hånden før, men synes bare ikke de bliver ordenligt rene, og hører mange vasker dem i deres vaskemaskine. Jeg har to forskellige jeg vil vaske, men vil vide om jeg sagtens kan vaske dem sammen, og nogen foreslag til hvordan man skåner bedst muligt, og med eller uden snørebånd i? Kom med jeres råd..
Det ene par er et par almindelig Reebok classic i hvid og et par Nike Rosherun (billeder vedhæftet), og hvad skal jeg sætte indstillerninger på vaskemaskinen (også vedhæftet), håber i kan hjælpe

undskyldjegspørger

undskyldjegspørger

66 indlæg
 • Skrevet

Det kan du sagtens, det gør jeg ofte når mine er blevet beskidte
Ud med snørrebåndene, og vask så begge dele på 40*, en smule sæbe og et par gamle håndklæder eller lign. så skoene ikke banker for meget på vaskemaskinen. Held og lykke!

bones

bones

371 indlæg
 • Skrevet

Jeps gør jeg også tit.. De bliver som nye, og vasker dem heller aldrig alene i maskinen. Binder bare snørrebåndene vasker på 30° for det meste.

mikilama

[slettet bruger]

1090 indlæg
 • Skrevet

Jeg vil ikke anbefale at maskinvaske dine sko, da det slider enormt på skoen. Og nogle tager decideret skade af det, da limen i skoene, ikke er lavet til høje varmegrader. Så hvis du insisterer på maskinvask, skal det være på 30 grader.

Men en meget bedre ide: hvis det bare er snavs, så brug en blød svamp, dyppet i sæbevand, til at fjerne pletter og snavs. Hvis det er fordi de lugter, er det bedst at lægge dem i rodalon, en halv time, og derefter skylle dem grundigt under vandhanen.

Så er der hverken lugt eller snavs tilbage, og du har slidt minimalt på skoen i forhold til maskinvask.

Men uanset hvad du vælger, må du aldrig tørretumble dine sko. Det smadrer dem ret meget.

theskinnybitch

theskinnybitch

155 indlæg
 • Skrevet

Mange tak for svarene. Jeg vil prøve mig frem, og husker ikke at tørretumble dem, men istedet lufttørre og med en masse stykker avis i skoen.
Lige et sidste spørgsmål: Kan jeg vaske begge sko sammen, tænker pga farveforskellen, eller skal jeg vaske hver for sig?

theskinnybitch

theskinnybitch

155 indlæg
 • Skrevet

Og glemte lige, hvad skal jeg sætte vaskemaskinens indstilling på, kender ikke så godt den vaskemaskine da jeg lige er flyttet til, og det er fælles vaskemaskine..

foxxysuxx

foxxysuxx

1546 indlæg
 • Skrevet

Hvis det bare er overfladisk snavs, så kan en blød neglebørste (eller børster lignende) gøre et helt hæderligt job

GreteHjerulf

GreteHjerulf

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg fandt denne her guide ( vaske sko ) til at vaske sko jeg synes svarer på alle spørgsmål. Jeg ledte mere specifikt efter hvordan man renser lædersko. Håber den svarer på spørgsmålene

Mest populære tråde