1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Altid den bedste!

Altid den bedste!

Malle22

Malle22

15 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej Piger!!
Hvorfor skal det være så svært at være kærester!! Har et mindre problem jeg gerne vil have et godt råd til.

I sidste uge fortalte jeg min kæreste at vi ikke lige kunne dyrke sex i et par dage, da jeg desværre har fået en underlivssvamp igen.. Han spørger mig hvorfor jeg får det og jeg svare,at der nok har været for mange "svinggerninger" i de sidste par dage. (ved ikke hvorfor jeg lige brugte det ord)Sagde at det kan komme pga. sex, mens og andre ting. Han bliver meget sur og spørg om jeg dyrkede meget sex før jeg mødte ham og jeg så også fik svamp. Derefter spurgte han ind til med hvem, hvor mange gange, om det var godt,osv!!
Han skal altid være den bedste og største i alle sammenhæng, både sex,kys, udséende. Det er ligesom om han ikke kan acceptere at jeg har haft andre end ham, og har også dyrket dejlig sex!

HVA SKER DER MED HAM!!

lovelyP

lovelyP

26 indlæg
  • Skrevet

Ihh, hvor er han træls!

efter min mening så skal han ikke blande sig i det - underlivssvamp kan komme af tusinde ting! kost, humør, menstruationscyklus osv.

Var det ikke en mærkelig reaktion af ham?

Tulle

Tulle

92 indlæg
  • Skrevet

Såen er mænd bare. De skal altid være bedst til alt. Det ligger i deres gener... Med det sagt, kunne han så ha misforstået dig og troet at du har fået svamp efter sex med en anden?
Så må du lige forklare ham at svamp altså ikke kommer fra en anden mand, men fra en uballance i din skede. Det kan komme af rigtig mange forskellige ting...