1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Anal uden bekymring.

Anal uden bekymring.

Tezz

Tezz

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænder ekstremt meget på anal. Tanken om at blive taget bagfra er noget der rykker i nederste etage. Min 10 år ældre kæreste er også selv vild med det - og det var ham der for alvor fik åbnet mine øjne for det - vel og mærke uden tvang naturligvis. Selve anal delen tænder mig som sagt. Men tanken om, at jeg eventuelt ikke er ren, at jeg ikke har skyllet godt nok er den størsre stopklods der findrs hos mig. For mig er det pinligt og direkte ydmygende hvis det sket, trods min kæreste ikke tager det så tungt. Er der nogen der har nogle gode råd til, hvordan man cleaner sig bedst, så man ikke skal være bange for overraskelser? De fleste gange er jeg clean - så nyder jeg det bare. Andre gange ikke. Herre gud - det er menneskeligt. Men hvis det sker, så er det hele ødelagt. Håber at en eller flere kan komme med gode fif. Om du er mænd eller kvinde 😊😊😊
Naika

Naika

432 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Spule med bruseren?der findes vådeservietter til intim pleje kommet til,at købe dem ved en fejl tidligere fordi jeg troede de var til ansigtet man kunne bruge dem istedet for toiletpapiret?ville snarere frygte ardannelse,rifter,der blødte,eller hæmorider,men hvis det er det du vil,så læs om det,der er en del forholdsregler forebyggelse er altid det bedste:)
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
  • Skrevet
De gange jeg har haft det, fungerer det hvis jeg har skidt af. Op til 8 timer inden, tror jeg fungerer meget godt. Og så gå i bad og spul med bruseren, som Naika også nævner. Det er egentlig det synes jeg.
banditqueen

banditqueen

124 indlæg
  • Skrevet
Du kan købe en analskyller. En slags stor pipette med vand du sprøjter op osv.
Mr.grey

Mr.grey

15 indlæg
  • Skrevet
Det er bare sadan en fu skal købe https://www.sinful.dk/maend/anal-sexlegetoej/anal-rengoering

Seneste tråde