1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. at være genert..

at være genert..

KatrineHB

KatrineHB

6 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Heeej piger.
Jeg er en single pige, og for at være ærlig er jeg egentlig godt træt af det..
Desværre er jeg ikke typen der bare går hen og taler med fremmede fyre, og selvom jeg møder en fyr er jeg virkelig dårlig til at tage første skridt. Jeg vil altid have de skal sørge for at komme i kontakt, hvis I forstår. Jeg er egentlig slet ikke genert af person, ikke overfor andre end fyre jeg ser som kærstepotientale
Dvs. at de drenge jeg altid får fat i er samme type. Den 'super-bad-ass player' type, der dropper en efter et par uger.
Nogen med samme problem? :/

Knus

Miss

Miss

24 indlæg
  • Skrevet

Hey
Jeg har det på samme måde!!
Er kendt blandt venner og familie som den sjove og udadvendte, men nå det kommer til fyre, så træder jeg nærmest mig selv over tæerne.
Tror det er fordi man helt indeni er usikker på sig selv. Har selv en brist med at vise og udtrykke min følelser, så det gør det jo heller ikke nemmere.
Men et rigtig godt råd kan jeg ikke give dig, for tror man bliver nødtil at "arbejde" med sig selv først. . .

Katharina

Katharina

10 indlæg
  • Skrevet

Som Miss skriver er man nok nødt til at arbejde med sig selv først.. En af de ting der gør at man ikke går hen til en fyr og på den måde tager det første skridt, kan meget vel også være fordi man er bange for at blive afvist på den ene eller den anden måde.. Kender fra mig selv, at jeg heller ikke har taget det første skridt ang. en fyr.. Tror at det eneste tidspunkt, hvor der egentlig er sket noget fra min side af, er når jeg har fået noget at drikke.. Det hjælper selvfølgelig også ved nogle, men det kan ikke anbefales som noget man helt klart SKAL gøre..
Men vil umiddelbart sige at hvis det er fordi du har den indre urolighed med at du vil blive afvist af ham, så prøv om du ikke kan få den væk.. Når du så ikke har den mere, kan du evt. prøve og tage springet.. Du kan også prøve at få det til at ligne noget der ikke er bevidst (hvis du f.eks. er i byen med veninderne).. Få det til at ligne at du bare er høflig og fører det ikke noget med sig, så vil der nok ikke være noget i det lange løb..

lovemuffin

lovemuffin

27 indlæg
  • Skrevet

Hejsa... Jeg er også selv genert, men kun når det kommer til fyre! Jeg kan kun sige - lav dig en profil på en dating side, så lærer du fyren (fyrene) godt at kende og det er ikke så mærkeligt at mødes i virkeligheden Og jeg taler af erfaring. Var single i 24 år og fandt manden i mit liv på nettet Håber mit lille råd måske kan hjælpe...

Seneste tråde