1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. [b]Hvordan har i det med yngre mænd?[/b]

[b]Hvordan har i det med yngre mænd?[/b]

oOtøsepigeOo

oOtøsepigeOo

18 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hvordan har i andre det med yngre mænd som kærester?
Jeg er selv i et forhold med en som er yngre og jeg er ikke rigtig vant til at det er sådan. Det generer mig ikke som sådan, men alligevel har jeg da lidt svært ved at indrømme hans alder overfor nogle.

Hvordan har i andre det med det?

Jeg fylder snart tyve og jeg har haft min kæreste i 2½ år. Men her på det sidste synes jeg at jeg også har fået lidt interesse for andre.. Er det på tide at slå op selv om man faktisk har det godt sammen? Føler lidt ungdommen forsvinder uden jeg rigtig oplever den.

MissMille

MissMille

75 indlæg
  • Skrevet

Hvis man har det sådan, så er det bare med at komme væk. Har selv været i et forhold til en mand der var godt 2 år yngre end mig. Vi havde det SÅ sjovt sammen, og var kærester længe. Og da jeg var hans første rigtige kæreste så knyttede han sig super meget til mig. Men jeg begyndte også så småt at tænke på andre.. Og så snart man har det sådan, så er det bare med at få slået op... Han blev fuldstændig knust, og det tog lang tid for ham at komme over det. Men den dag i dag er han glad for at jeg gjorde det, for han kan også godt se at vi, og især ham, var alt for unge til at binde os på den måde.
Håber du finder ud af det

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Jeg er fuldstændig enig med MissMille i det med, at du bør slå op, hvis du tænker på andre.
Så længe du ikke gør det fordi han er yngre end dig selv, men det tror jeg heller ikke du gør, for I har jo allerede været sammen i lang tid.
Jeg kan selv godt lide yngre mænd. Det er forfriskende at være sammen med dem og der er tit mere gang i dem.

Bine_musen

Bine_musen

17 indlæg
  • Skrevet

Det med yngre mænd er ikke noget problem for mig... han er 18 og jeg er 20.. men jeg mærker slet ikke aldersforeskellen..
Tror alle på et tidspunkt i deres forhold har det ligesom dig, men sys lig du skal give det en chance og noget tid, og hvis du så stadig føler at andre er mere spændende er det måske bedst at stoppe...

JanneCamilla

JanneCamilla

12 indlæg
  • Skrevet
Jeg har ikke noget imod at mænd er yngre - har selv en kæreste der er meget yngre end mig selv - hele 6 år for at være præcis. Og det kan hverken han eller jeg mærke i vores hverdag. Vi har det super godt sammen.

Tror helt ærligt ikke alder betyder noget som helst - tror bare at folk har det med at få hurtige fordomme.

Og tror ikke at det har noget med alderen at gøre at man får interesse for andre - det har noget med forholdet at gøre.