1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Bedste handjob

Bedste handjob

loglady2

loglady2

8 indlæg
  • Skrevet
Hej! Hvordan giver man det bedste handjob?
DenUlykkelige

DenUlykkelige

43 indlæg
  • Skrevet
Det kan man ikke sige, da det er individuelt for alle mænd hvordan de præcis kan lide det. Du må prøve dig frem og mærke hvornår hans hårdhed tager til, og hvornår den aftager. Men jo længere du kan holde ham lige på nippet til at komme, jo bedre bliver orgasmen for manden i sidste ende.
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

119 indlæg
  • Skrevet

Masser af smørrelse! Enten spyt eller glidecreme. Det gør det SÅ meget bedre. Husk kuglerne også ;) Øjenkontakt, kys, kærtegn hans brystkasse. Hold ham på kanten af orgasmen, pir ham, stop når du kan mærke han er ved at være der, hold en lille pause og fortsæt så. Jo længere du kan undgå han kommer, jo bedre er det når han endelig får "lov" til det.

 

5'eren

5'eren

49 indlæg
  • Skrevet
Som Jonasfrapuls skriver, så smørrelse noget der kan få hænderne til at glide. Jeg har evig gode erfaringer med at bruge begge hænder, så hele pikken får noget på engang. Prøv at tænke ud af boksen, i stedet for højre hånd der bare kører op og ned. prøv at vend hånden på hovedet eller mens du giver ham den standart op og ned, så prøv at hold pik hovedet ind mod din kroppen eller op mod den anden hånd så hans pik hoved også bliver stimuleret, det kan blandt andet hjælpe ham med at holde længere.