1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Bekymring omkring glemt p-pille

Bekymring omkring glemt p-pille

Dids2210

Dids2210

5 indlæg
  • Skrevet
Sagen er den, at jeg startede på p-piller for første gang her for 4 dage siden, jeg glemte så at tage én allerede på 2. Dagen, fordi jeg glemte dem herhjemme. Men igår tog jeg så den glemte p-pille + den nye.. Jeg vil bare høre om jeg stadig er beskyttet efter de 7 dage på p-piller, eller om jeg slet ikke er beskyttet i de her 3 uger jeg tager den første pakke p-piller. - hilsen en meget forvirret pige
Jjmd

Jjmd

28 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ret sikker på at der er en indlægsseddel i pakken med p-piller, der forklarer hvordan og hvorledes alt efter hvilken en pille i pakken du har glemt og ellers kan du søge på Google på indlægsseddel til dit mærke af p-piller så skulle der gerne komme den info du skal bruge :-)
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
  • Skrevet
Du skal som udgangspunkt læse din indlægsseddel grundigt. Det er vigtigt at have styr på sin beskyttelse. Men.. Hvis du er i tvivl om din beskyttelse er indtakt (den er sandsynligvis faldet når pillen er tager over 12 timer efter tid) så brug ekstra beskyttelse for en sikkerheds skyld.
Dids2210

Dids2210

5 indlæg
Har også læst indlægssedlen, er bare virkelig forvirret, om det har en betydning når det er første gang man får p-pillerne:-)
Q34

Q34

29 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville bruge anden beskyttelse, inden jeg kunne få fat i lægen og forhøre mig. Du kan evt. også prøve at høre 1813, dog er det "kun" sygeplejersker, men måske de kan hjælpe