1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Bolleven med "venindes" eks?

Bolleven med "venindes" eks?

vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
 • Skrevet
Halløj. En af min gode venner slog op med sin kæreste for en månedstid siden, og de virker begge okay med det. Hun ses allerede med en anden, så det er jo godt. Jeg har begge gået i klasse med dem, men jeg er ikke tætte veninder med hende pigen. Vi er ikke sammen privat, kun til arrangementer osv. Jeg har så altid været gode venner med ham hendes eks, som også gik i vores klasse. Vi er så begyndt at snappe meget sammen her efter de er slået op, og har faktisk snakket lidt om, om vi skulle være bollevenner, fordi vi er gode venner og begge er vilde med sex haha. 😛 Men mit problem er så, om jeg godt kan være det bekendt overfor hans eks? Jeg ville ikke selv synes det var fedt hvis hun bollede min eks nemlig, men man kan vel ikke "reservere" nogen for evigt. Det skal lige siges vi blev studenter her i sommers, så vi ses kun allesammen når vi skal i byen eller sådan noget. Håber i vil hjælpe✌🏽
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1021 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg synes det lyder vildt upassende. Det kan godt være at de begge virker tilpas med det, men der er nu engang kun gået én måned og det synes jeg du skal respektere. Særligt når du nu selv siger du ikke ville bryde om det hvis situationen var omvendt og det var din x og veninde der var tale om. Respekter deres (forhenværende) forhold og vent. Og hvis du/I stadig føler den så snak med din veninde om det og hør hvordan hun ville have det med det. Det kan godt være at man ikke kan 'reservere' en person fordi man har en fortid med vedkommende, men det betyder ikke at du som veninde/bekendt ikke kan respektere og tage hensyn. Wait it out og snak med hende om f.eks 6 måneder så forholdet lige kan få lov at hvile i fred først. Udover at det virker respektløst overfor hende, virker det også som om du bare har ventet og håbet på at de gik fra hinanden så du kunne få ham for dig selv - either way ser du skidt ud. Så jeg ville holde mine lyster i snor et par måneder endnu og så tage samtalen med kvinden inden jeg gik videre med noget.
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
 • Skrevet
Jeg har aftalt med ham at vi venter, pga alle de problemer der er. Jeg ved dog ikke endnu om jeg vil tage samtalen med pigen, da vi aldrig snakker sammen. Men tak for rådet!
Lemonade90

Lemonade90

25 indlæg
 • Skrevet
Argh, at vente 6 måneder er sku alt for lang tid. Come on, I har bare gået i klasse sammen, thats it, lyder det som om. Jeg synes samtidig også det er rigtigt fint, at du respekterer hende ved at vente, meeeen, helt ærligt. Hvis man ikke engang kan være sammen med en, hvis ekskæreste man bare har gået i klasse med, så bliver det svært :-)
contrast

contrast

1688 indlæg
 • Skrevet
Du siger du ikke er tætte veninder med hende, at i faktisk aldrig rigtig snakker sammen. Så synes jeg altså du kan gøre hvad du vil :)
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
 • Skrevet
Vi var til fest sammmen her i weekenden. Os alle sammen. Jeg snakker så med hende om at hun har fundet en ny. En sød fyr. Jeg spørger hende så hvordan hun ville have det, hvis Bo (hans falske navn), var sammen med nogen. Og hun siger hvis det var en i vores omgangskreds, ville hun bliver skide sur. At hun godt vidste det var dobbeltmoralsk, men at det vidste hun at hun ville blive. Både på Bo og på pigen han ville gøre det med. Sååå, jeg tror altså jeg bliver nødt til at vente, selvom jeg har lyst til ham. Der skete intet til festen forresten, kun lidt berøringer og blikke. Meget uskyldigt. Men det er også fordi vi er tæt som klasse, så ved jeg bare hvor upopulær jeg ville blive. Mere end Bo. Det er sgu svært..
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
 • Skrevet
Det skal også lige siges, at mine tætteste veninder synes ikke at jeg skal gøre det, og hvis det var, skulle jeg vente. Jeg kender også hende hans eks fra gymnastik, vi gik sammen til for lidt år tilbage, men som sagt så er vi ikke tætte veninder.
Lemonade90

Lemonade90

25 indlæg
 • Skrevet
Jøsses. Hvor er det altså nogle barnlige reaktioner. Hvor gamle er I?
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
 • Skrevet
Øh vi er 19 og 20 😅 Fortæl gerne hvordan det så kan blive mindre barnligt
Lemonade90

Lemonade90

25 indlæg
Jeg synes din "venindes" reaktion er barnligt. Lidt ala "du må ikke lege med mit gamle legetøj, selvom jeg har fået nyt". Synes stadigvæk det er rigtig hensynsfuldt af dig at tænke så meget på hende. Siden det bare er sex og ikke kærlighed, så skal du måske bare droppe det.