1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Bollevenner - hvor går grænsen?

Bollevenner - hvor går grænsen?

anonympige97

anonympige97

4 indlæg
  • Skrevet
Hej derude. Det her er egentlig ikke så meget et spørgsmål, som det er mig, der har brug for, at få luft og måske et godt råd, hvis nogen har sådan et. ;) Jeg har en bolleven og har set ham i noget tid nu. Vi er sammen tre-fire gange om ugen lige for tiden, hvilket jo er dejligt. Han er rigtig sød og vi har det godt sammen - både i og udenfor sengen. Jeg ville jo selv mene, at man som bollevenner primært skriver sammen når man skal lave en aftale, men det er sjældent der går en dag uden jeg hører fra ham. Det er ikke meget, bare sådan en "Hey, hvad så? Er arbejdet godt i dag?" Er det normalt, at man gør den slags som bollevenner? Det var ham, der lagde ud med at sige, at vi ikke skulle være kærester, hvilket jeg sådan set er enig i. Alligevel kalder han mig skat, søde, smukke, baby og så videre. Han har flere gange bare hentet mig og kørt mig hjem fra byen uden at blive og have sex eller noget... Jeg er egentlig ikke sååå interesseret i, at det skal blive mere mellem os end det er lige nu. Men på den anden side er jeg heller ikke vild med tanken om, at han kan være sammen med andre. Jeg har selv på fornemmelsen, at det handler om at jeg virkelig ikke håber, at han finder en anden pige, så vi ikke kan have det vi har nu. Jeg er virkelig nysgerrig på om vores forhold er "normalt?" Jeg er jo klar over, at det er forskelligt fra person til person, hvad man ser som normalt, men jeg mangler lige nogle andres erfaringer... Håber det hele gav mening - på forhånd tak!
kvicki_vicki

kvicki_vicki

2 indlæg
  • Skrevet
Hej :-) "Normalt" findes ikke. I kan lave jeres egne regler. Det lyder bare som om, I ikke er blevet helt enige om, hvad de regler så er.
Jeg synes, det lyder som om, han gerne vil blæse og have mel i munden. Han vil gerne have alle benefits ved at være kærester, men samtidig føle sig fri til at gøre, hvad han vil. Inkl. at være sammen med en anden eller finde en anden, hvis han vil. Det er jo derfor, han ikke vil have, at I kalder jer kærester - det er fordi, han netop ikke vil bindes og være eksklusive. Så det kan du nok ikke få. Spørgsmålet er, hvad du gerne vil have ud af jeres relation? Vil du bare have sex? Vil du have det, som han tilbyder nu, dvs. et pseudo-kæresteforhold? Eller vil du faktisk helst have været kærester?
Jeg må være ærlig at sige, at hvis du ikke sætter regler og grænser for jeres samvær, og det fortsætter, som det er nu, hvor han hele tiden er der og vil snakke mv... så tror jeg, der er stor fare for, at du bliver hooked på hans opmærksomhed og udvikler følelser - der er allerede tegn på det, fordi du vil have ham for dig selv. Det ville ikke være godt, for der er kun en, der kommer i klemme, og det er dig. Han kommer ikke til at skifte mening.
anonympige97

anonympige97

4 indlæg
Altså jeg har ikke engang lyst til, at have et pseudo-forhold... Jeg har bare altid haft det underligt med, at man har sex mere flere "på samme tid." ;) Men tjah, du har nok ret i, at han gerne vil være fri for forpligtelser, hvilket jeg egentlig er enig i. Jeg har bare tidligere stået i samme situation, hvor han (altså en anden fyr) skiftede mening, selvom han havde gjort det klart, at vi ikke skulle være kærester. Det kostede lige en rigtig god ven og den situation vil jeg virkelig gerne undgå. :-/ Jeg nyder selvfølgelig at være sammen med ham når vi er sammen og sådan, men jeg har ikke behov for hele tiden at skulle tage stilling til, at han vil ses hver anden dag og skriver flere gange om dagen samt kalder mig "skat" hver gang vi ses...

Mest populære tråde