1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. crazy in love.

crazy in love.

Sannie

Sannie

11 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg har været sammen med min kæreste i ca. 16 måneder. Han er noget af det bedste der er sket for mig. Han behandler mig som en gudinde, vil gøre alt for mig og elsker mig så åbenlyst meget. Han er ikke bange for at vise verden at han elsker mig - kort sagt, den perfekte mand.
Men for ca. en måned siden var jeg utro med en jeg havde flirtet lidt med de sidste par måneder. Jeg var fuld (ikke at det er en undskyldning). vi dyrkede dog ikke sex, da jeg sagde stop.
Dagen efter tog jeg grædende hjem til min kæreste og fortalte ham hvad der var sket. Han smilte og sagde at det eneste der betød noget var at jeg var hos ham nu. Og nu snakker vi ikke om det, jeg tænker næsten aldrig på det. Jeg har det ikke engang dårligt med mig selv. Men jeg tror jeg er blevet forelsket i ham den anden. Jeg skriver lidt med ham og hver gang han skriver håber jeg sådan at han spørger om jeg ikke kommer på besøg - men han har gjort det tydeligt at han ikke er interesseret. Min kæreste er så sød og ham den anden er så ond - hvorfor længes jeg så efter den anden?
Jeg har alt hvad en pige kunne ønske sig. Jeg burde stoppe tuderiet og være glad for det jeg har. Hvad skal jeg dog gøre? Er min dejlige kæreste ikke den rette for mig? Er det bare et oprør? Dengsen mod rebellen?

signek

signek

136 indlæg
  • Skrevet

Måske er det fordi du mangler lidt modstand af din kæreste..
Det er ikk mange der siger sådan efter deres kæreste har været dem utro..
Så tror det er noget af det du mangler..
Syns du ska værdsætte din kæreste, for som sagt ar der ik mange der bar ville sige sådan..

genert-pigen

genert-pigen

59 indlæg
  • Skrevet

Kender det alt for godt, og ja det er fordi man mangler lidt modstand, jeg nåede så langt jeg gik i seng med en anden fyr 3 gange som heller ikke ville have mig, så den dag i dag er jeg lykkelig over kæresten blev hos mig.

Sannie

Sannie

11 indlæg
  • Skrevet

Jeg er også så lykkelig for at min kæreste er blevet hos mig og for hver dag der går bliver det bedre og bedre. Skal nok bare have tålmodighed med mig selv.