1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Den evige gnist.

Den evige gnist.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Kender i ham der tager jer med storm hver gang, men som i alligevel ikke kan fungere med? Den ene fyr der får jeres puls op på eksames-angst-niveau selvom i godt ved at den eneste slutning på historien mellem dig og ham ender med at du bliver såret igen igen? Er jeg den eneste der har den ene person der får mig til at falde lige hurtigt og hårdt hver gang!?

Frafem

Frafem

102 indlæg
  • Skrevet

Ja! Mr. Big!! Altså ham man falder for den ene gang efter den anden, og han ved det jo godt, så han leger med een inden han bare kaster en tilbage i sølet!

Min første rigtige kæreste har lavet det nummer SÅ mange gange (og jeg har været dum nok til at falde i hver gang) Vi var sammen for 5 år siden og tænk at man ikke er blevet klogere. Men han har bare en plads i mit hjerte og jeg tror også at det har en betydning at vi aldrig har sagt farvel og fået afsluttet ordentligt, men at der altid har været en dør på klem.

Hvad er din historie?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Well, var sammen med ham til en fest allerede tilbge i 1g uden det blev til mere (vi var "bekendte venner" før det), og vi har nu gentaget nummeret de sidste 2 år uden der sker noget. Han vidste udemærket godt, t jeg ville mere end bare kysse til et par fester, men alligevel vendte han 180, hver gang det kom en ekstra dimension på vores "forhol"(eller nærmere mangel på samme). Det pissede mig selfølgelig af, så valgte at spille kostbar og være ligeglad. Det skulle jeg ikke have gjort, for det gjorde mig åbentbart ti gange mere interessandt! Det resulterede i en hel aften, hvor han gjorde ALT for at komme i kontakt med mig. Det grænsede sig faktisk til det komiske, men god dammid jeg faldt sgu igen altså!!! Og det samme skete selvfølgelig igen ligeså snart jeg havde givet mig en smule hen. Selvfølgelig havde jeg ikke mod til at stoppe der(jeg ved, hvad i tænker: "spasser, du kan umuligt vinde med ham her! Løb!"), så vi gentog lige nummeret en gang til. Af en eller anden grund pissede det mig mere af end det plejede.
Anyways, jeg gjorde op med ham til min fødselsdag tilbage i oktober... Kan ikke huske præcis, hvad jeg sagde, men ignorerede ham i hvert fald 100% siden. Det må have gjort en forskel, for endelig her 4 måneder efter, har han faktisk mandet sig op til at give en undskyldning for at være "et kæmpe fjols". Så må tiden jo vise om det får mig til at falde igen! Tror, den eneste måde at løse Mr. Big problemet er ved at holde sig fra ham, altså direkte fysisk adskillelse. Har det stadig som om jeg har fået 120 volt gennem mig, når jeg ser ham på trods af, at han ikke har gjort noget godt for mig! Hvordan kan et enkelt menneske have så meget magt over mig?

Seneste tråde