1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. droppet igen igen!!

droppet igen igen!!

krumstina

krumstina

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Ja så skete det endnu engang. Jeg lovede mig selv det ikke skulle ske. Men faldt i igen igen.
Jeg gav det en chance, for tænkte ham her, han er ikke som de andre og han er anderledes. Men nej, efter 3 1/2 mdr med at vi har ses nu og da, uden at være kærester. For "han kunne ikke give mig mere lige nu" blev han ved at sige. jeg skulle selv have sagt fra for længst. men kunne se nogle ting i ham. Og så fik jeg lige en kold spand vand i hovedet idag, OVER SMS- han vil ikke mere. Acceptere hans beslutning, men IKKE måden det er gjort på. over sms. Vi er voksne mennesker, og sådan noget foregår ikke i min verden.

Anyway-føler mig total BRRADR..28. single i 2år (undtagen de løse) og er SÅ træt af at være alene. Denne gang ved jeg sku ikke mine levende råd. Rundt omkring en blomstrer omgangskredsen op med kærester og familieforøgelse. Så sidder jeg der og ønsker det var mig!
Men der er sku lange udsigter!!!

Nadia

Nadia

368 indlæg
 • Skrevet

Tro mig jeg har lige været det samme igen med en fyr, som sagde nøjagtig det samme til mig, blev så sur og ked af det . så også en masse ting i ham , og tænkte det skal nok osv .. Men man bliver så klogere .. Du er ikk den eneste som kigger på fyrene og tænker , nej gid det var mig som havde en kæreste .. Måske er jeg stadigvæk ung, men jeg ønsker mig en sød fyr .. Jeg syntes du skal stoppe med at søge og sukke efter fyrene, og bare nyd dit liv nyd dine veninder og at du stadigvæk er fri, for når du mindst venter det, står han der ..

pragtfuldepam

pragtfuldepam

20 indlæg
 • Skrevet

hvor kan jeg bare følge dig! Skal vi danne en klub ? .
Har dog egentlig aldrig været single. Da jeg lige var kommet ud af et forhold på 12 år fandt jeg lynhurtig en ny. Hvilket slet slet ikke var meningen, men lige pludselig stod MANDEN der... det er så lige slut nu! Så i en alder af 29 skal jeg til at stå alene...det er lidt skræmmende og træls når hele ens venskabskreds stifter familie og har kernefamilien....
Men dejligt for dem - bare det også var mig

knirke1987

knirke1987

19 indlæg
 • Skrevet

Nu er jeg bestemt ikke så gammel at jeg kan klage over at jeg lige har været single i 3 år, men det er sku altid hårdt at stå som den eneste uden en dejlig fyr at putte sig ind til, når alle i ens omgangskreds finder sig en på en stribe.
Jeg synes nu I skal tage at nyde jeres singleliv, når I stopper med at søge en fyr og accepterer at det ikke er der I er i jeres liv lige nu, så dukker han pludselig op i mængden, ham den helt rigtige

Chameleon

Chameleon

10 indlæg
 • Skrevet

Tja, jeg vil faktisk meget gerne blive ved med at være single. Jeg vil faktisk slet ikke være forelsket eller have en kæreste. Jeg er meget glad som single osv. og jeg er 21 lige nu. Jeg er på en måde måske ved at give op i overhovedet at finde en fyr, for jeg kan bare ikke have et forhold. Men hvorfor skal en kæreste få os til at føle os bedre end bare os selv alene ? Det er da ikke rigtigt !

Mezmerized

Mezmerized

16 indlæg
 • Skrevet

Føler også med dig.. Jeg var lige kommet ud af et længere forhold og skulle til at nyde at være alene, men så mødte jeg en fyr på byggepladsen og vi begyndte at være sammen trods dårlig timing. Men han var så anderledes på den rigtige måde og forstod at styre mig rigtigt så jeg faldt mere og mere i. Og så dumper han mig. Uden begrundelse. Uden ord. Ingenting. Bare tavshed. Han sagde der var noget der ikke fungerede, men ville ikke sige hvad det var og nu står jeg her som et stort spørgsmålstegn. Jeg kan jo ikke ændre noget, når jeg ikke ved hvad problemet er vel?

Hey, så jeg er ikke den eneste der hader valentinsdag og nyforelskede par?

TNK

TNK

8 indlæg
 • Skrevet

Ak ja...har selv haft en fyr som jeg så i godt et ½ års tid...først bare som b-venner så kunne han ikke lige overskue det og vi tog det stille som venner, men jeg var jo stadig skudt i ham men accepterede det og så fandt vi sammen igen og blev så kærester for nu havde han fået styr på det...så havde vi en fantastisk weekend sammen efter vi havde været officelt kærester i en mdr ca og om mandagen ringer han så at eejjj det gik ikk og der var så meget og bla bla bla...WHAT??? der følte jeg mig virkelig røvrendt og trådt på!

Såå hva fortæller vores små historier så? Tjaa mænd er bare ikke til at blive kloge på

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Lige nu står jeg på den side som hedder 'kærlighed er lort' og jeg regner med at blive stående der. På et tidspunkt så kommer man bare til et punkt, hvor man ikke ORKER at skulle forholde sig til forelskelser osv. Følelser er så besværlige synes jeg, men det ændrer sig forhåbentlig på et tidspunkt