1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Efterfølgeren ved analsex

Efterfølgeren ved analsex

Zypos5

Zypos5

2 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hey Ladies. Jeg har en kæreste, hvor vi har snakket om at prøve sport i 2'eren. Hvilket jeg også var åben for. Nu har vi ikke prøvet det endnu, rigtigt, men han har for et lang stykke tid siden, lige fået skubbet et lille stykke af sin trold ind i 2'eren, da vi havde sex. Jeg stoppede ham Selvføgelig, da jeg ikke var klar eller opmærksom på det. Efter det, fik jeg, hvad kan man kalde det, en "bums" lignede noget, ved åbeningen af numsehullet. Det gjorde sindsygt nas! Kunne mærke den hele tiden, og hver gang jeg lavede stort, blødte det lidt. Da jeg kiggede på "den", lignede det mest en rød knop, på mindre end en lillefinger negl. Det gik så væk lidt efter, Men nu i dag, havde vi sex, og han prøvede at stikke den ind. Men da jeg ikke var helt klar på det og sådan noget, stoppede vi. Det gjorde så nas, men kom dog næsten helt ind. Efter det, blødte jeg, meget mere end sidste gang. Men det stoppede næsten lige efter. Og har nu, igen, fået den her "bums" noget. Denne gang bare lidt størrer og øm af h' til. Er det noget en af jer, eller flere, har erfaring med? Kender til? Har prøvet at have en af de her "bumse"-noget på sig også? Og nogen gode forslag til at det ikke gør så ondt, eller bløder?
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet

Glidecreme

banditqueen

banditqueen

124 indlæg
 • Skrevet
Hæmoride.
Vædderen

Vædderen

27 indlæg
 • Skrevet
Som banditqueen skriver har du fået en hæmoride.
Zypos5

Zypos5

2 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Zypos5

Zypos5

2 indlæg
Vil det så sige at jeg vil få det hver gang ved analsex? Og er det normalt?
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
 • Skrevet
Du burde ikke få det hver gang, men i skal sørge for at varme ordentligt op: han kan gnide sin penis op af hullet (uden at prøve at komme ind) på den måde bliver du også allerede der lidt fugtig, men det er også bedst hvis i bruger glidecreme og så gå stille og roligt frem, ikke tving den ind.
gitte345

gitte345

557 indlæg
 • Skrevet
Jeg tror, du har en hæmoride. Den har du sikkert altid, men den brister lidt ved analsex. Gå til lægen.
adamnour

adamnour

1 indlæg
 • Skrevet
Zypos5: Det koster dig et opringning til din egen læge som kan undersøge dig grundigt, og du vælger at spørge folk her angående Anal - sex hvor en BUMS dukker op, Bumser i annalen kan være mange ting, som en kvalificeret læge kan vurdere . De piger her, mange af dem måske de fik den i numse og andre tage ikke imod den der :-) og alle ved at Numse hullet mangler noget VÅDT, dvs Glidecreme eller ligne midler for at den glider. Annalen kan ikke stimuleres som din KUSSE. Held og lykke med dine Bumser og hæmorider :-)
Bettinaputte

Bettinaputte

55 indlæg
 • Skrevet
sys slet ik man skal lege med nr. 2 det sku ik en go ide da det hele kan rent ud sagt falde "ud" af dig. Din krop reagerer da det ikke er meningen, pas på du ik blir presset af ham, er det virkelig noget du selv ønsker? Du kan sige til ham at du vil give ham retur så han kan se hvordan det føles