1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Er det virkelig sådan? (eks-kærester...)

Er det virkelig sådan? (eks-kærester...)

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Min eks slog op med mig for snart to måneder siden. Vi har siden da kun haft meget lidt kontakt, og de gange vi har forsøgt at snakke normalt og roligt, er det gået helt galt med bebrejdelser om fortiden etc.
Han bekendtgjorde så, at han ikke syntes vi skulle ses mere, da han ikke kunne lide det skulle være på den måde. - Meget fair, og jeg accepterede selvfølgelig også.

Men er det normalt at man bare aldrig mere har kontakt med en eks man var sammen med i over et år? Jeg kan slet ikke udholde tanken om aldrig mere at snakke med ham igen, men er det det jeg skal forvente? Altså .. skal man bare lade som om det års forhold slet ikke har eksisteret, og at man bare er bekendte når man mødes tilfældigt?

Tulle

Tulle

92 indlæg
  • Skrevet

Nej jeg synes bestemt ikke at du bare skal glemme det år du havde med ham. Du skal huske på og smile af alle de gode stunder i havde sammen før det gik galt. Men ellers ja så syns jeg at man skal droppe kontakten. Og i øvrigt... Hvad skal du bruge ham til? Han slog op med dig og konstaterede at han ikke længere ville ha dig. Nu skal du "bare" lige slikke dine sår lidt og så ellers ud og finde dig en anden dejlig mand som vil ha dig. Jeg synes ikke man kan bruge x`er til noget!! Selvom det er lidt underligt at de efter så længe pludselig bare er væk...

JanneCamilla

JanneCamilla

12 indlæg
  • Skrevet

Det kan jo være en forsvarsmekanisme der gør at han ikke kan se dig uden at tænke på "gamle dage". Men det tror jeg ikke du skal tænke så meget over - selvom det kan være svært. Han prøver bare at komme smertefrit videre - og det skal du også prøve på at gøre.

Held og lykke

Louisepigen

Louisepigen

12 indlæg
  • Skrevet

Jeg fik sådan lyst til at svare.. jeg havde et forhold på 5 år som sluttede for ca. 4-5 år siden.. Jeg snakkede med min eks i ca 9 mdr. hvor det hele bare kørte på skinner. Vi var bedste venner og det var fedt at kunne blive ved med at se ham. Men skæbnen ville selvfølgelig at han fandt en ny kæreste og det gjorde jeg også. Ingen af vores kærester forstod hvorfor vi skulle snakke så meget sammen så for at gøre en (MEGET) lang historie kort endte vores venskab.. Jeg var næsten et år om at komme mig over at min bedste ven ikke var min ven mere... Men tiden læger alle sår.. Også kærestesorger.. Og venner kommer og går. Jeg bryder mig heller ikke om at min kæreste måske skulle have kontakt med gamle eks'er. Han har jo ikke kun været deres ven, men deres mest fortrolige.. Også seksuelt! Og det er det der er svært at kapere for folk - inkl. mig selv... Årh, det blev lidt rodet, men håber du forstår hvad jeg mener?

Op med humøret.. Knus Louise

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
Deleted