1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Er han interesseret?

Er han interesseret?

MissMolly

MissMolly

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

For ca 1 år siden møder jeg en fyr midt i 30'erne til en fest. Vi udveksler tlf-numre, og begynder at ses som venner. Vi udvikler et helt specielt venskab, og har det altid fantastisk godt sammen - der er virkelig kemi mellem os. Når vi er i byen har jeg altid fornemmelsen af at han bliver jaloux hvis jeg snakker med andre fyre.

En aften vi er i byen efter ca 1/2 år bliver vores farvelknus lidt længere end normalt, og det er første gang han giver udtryk for sine følelser ved at sige, at vi ikke har fået krammet nok den aften, da han går hjem.
Noget tid senere møder jeg en af hans gamle veninder som rigtig leger Kirsten giftekniv. Hun siger at hun er rigtig glad for at han har mødt mig, og at han virker rigtig glad for mig og snakker MEGET om mig.

Efter et par måneder er vi til en fest, hvor vi begge bliver ret berusede, og ender med at stå og danse/kysse på dansegulvet i over 2 timer. Næste dag ringer han til mig, og vi får snakket om hvad der skete. Hans udmelding er at han er bange for at miste mig som ven, men også gerne vil kysse med mig igen... Jeg har også lyst til at kysse ham igen, så de næste par gange vi mødes bliver det til nogle lange farvelkys - ellers snakker vi ikke rigtigt om hvad der sker mellem os.

For kort tid siden konfronterer jeg ham, og spørger ham hvad han egentlig vil med mig/os. Han bliver meget defensiv og påstår at han aldrig har opført sig jaloux, aldrig har villet mere end venskab, og at jeg ikke skal lægge noget i hvad hans veninde har sagt.
Det ender med et ordentligt skænderi (vores første), og han siger at han håber jeg kan komme mig over hvad jeg har gået og troet det sidste års tid, så vi kan blive ved med at være venner...
Jeg er virkelig forvirret over hvad han gør og siger, er han interesseret i mere end venskab eller ej?

Sunal

Sunal

2 indlæg
  • Skrevet

Uha den er ikke nem. Det er svært at sige om han er interesseret eller ej. Umiddelbart, ud fra det du skriver, virker han nok ikke SÅ interesseret i et egentligt forhold, men efter min mening mere en veninde, som han så også kan lide at kysse lidt på.
Men hvordan har du det egentligt? Er du interesseret i mere? Hvis du er, er det nok en god ide at melde det ud til ham, så han ikke træder på dine følelser, ved at kysse dig. Og hvis han stadig ikke vil mere end dette, så træk dig, hehe hvis du kan når han i sin beruselse lægger an til flirt og kys.
Og så ellers vis ham hvad det er han går glip af. Nogle gange hjælper det at virke lidt ligeglad med mænd, et eller andet sted er de sg lidt vilde med jagten.
Held og lykke med det hele

KatieRiver

KatieRiver

43 indlæg
  • Skrevet

Du fortaeller ikke nok til, at man kan hjaelpe, du skriver du moeder en fyr midt 30 erne' men hvor gammel er du....? Er du interesseret i ham? Det er ikke nemt at hjaelpe, men hvis man bare skal gaa ud fra, det du skriver her, saa vil han dig bare ikke nok, han vil ikke dele dig, men vil hellere ikke selv kun ha' dig, man ser det hele tiden ske, maend vil ha' det hele og de kan goere det, fordi mange piger/kvinder lade dem goere det, hvis du kan li' ham og gerne vil ha' ham i dit liv, saa blev ved,med bare at vaere en god veninde, men ikke lade ham kysse dig, hvis det kun er det han vil, men igen det er ikke til at sige naar du ikke har fortalt saa meget.....