1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. er ny her på Woman

er ny her på Woman

minipenis

minipenis

18 indlæg
  • Skrevet
er ny her på Woman vil gerne høre piger om det er alle som gerne vil have en kæreste hvor de kan mærke hans pik ved sex? min er meget lille kun 5 cm når den er stiv målt ovenpå min pik må også lige sige den er meget tynd. Jeg har ikke haft mange piger som kærester gennem livet men har været heldig og finde en som jeg er rigtig glad for. Vi har haft en del problemer ved sex og hun har derfor sagt fra starten at hun gerne vil have lov og have sex med en bolleven så det er blevet sådan at hun for ca 1 år siden har søgt og fundet en hun besøger og som hun er glad for. Vil høre om andre piger vil have gjort det samme??
gitte345

gitte345

557 indlæg
  • Skrevet
Er det seriøst? Jeg har engang kendt en fyr, der havde en meget meget lille pik. Cirka din størrelse og kunne vitterligt intet mærke. Men ja, hvis jeg var blevet kærester med ham, så ville jeg nok være nødt til at have sex med en anden også. Folk har alle mulige ideer til, hvad man kan gøre, de mener ikke penetration er eneste form for sex man kan have, man kan bruge diverse redskaber og "løse" problemet med alle mulige ting. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt og en ubehagelig situation, du er i, men...ja..hvis du kan leve med det, så er det vel en ok løsning. Det er da ret lavpraktisk i hvert fald.
minipenis

minipenis

18 indlæg
  • Skrevet
Hej Gitte ja det er seriøst. Jeg står frem med problemet fordi jeg lidder under det. Det er klart jeg ikke er hel vild med hun køre op til ham og boller men føler også for min kærestes skyld at det er oki hun får rigtig sex. Også som hun siger at min er så lille at den næsten ikke kan komme ind i hende uden at falde ud hele tiden. hun er sød til at sige at hun elsker mig og det med ham kun er sex og hun ikke vil falde for ham.
sweetyz

sweetyz

41 indlæg
  • Skrevet
Puha det er en rigtig rigtig svær situation. Jeg forstår godt din kæreste og jeg forstår også godt du er såret. Har i tænk på at have trekanter i stedet? Hvor du også er en del af det? På den måde kan det blive en oplevelse som i har sammen?
minipenis

minipenis

18 indlæg
hej vi har prøvet mange ting også hjælpemidler. Men som min kæreste siger vil hun helst have den med kød og blod. Det med en trekant hvor jeg også deltager vil hun helst ikke da hun mener at jeg nok vil blive såret. Jeg ved ikke rigtig med mig selv om en trekant er løsningen jeg vil bare helst at hun bliver ved mig.
sweetyz

sweetyz

41 indlæg
  • Skrevet
Jeg forstår godt din følelse af at ville have hende alene. Men desværre har hun nogle behov som du ikke kan opfylde. Jeg tænker det er lidt som hvis jeg nu fandt en kæreste som var til hård sm. Dette ville jeg ikke ønske at være en del af, men hvis behovet var stort, måtte han gøre det ude i byen uden mig. Ja det gør ondt ikke at kunne opfylde ens partners behov, men hvis man elsker hinanden ønsker man at se hinanden glad.
minipenis

minipenis

18 indlæg
Ja Sweetyz det er rigtig det du skriver. Ved hun er glad for det sex hun får oppe ved ham. Hun var der oppe i går Søndag og var vild glad da hun kom hjem.
Men er sku en sær formemelse at side hjemme og vente på sin kæreste komme hjem efter at have sex med en fremmet mand....
Cruiserguy

Cruiserguy

10 indlæg
  • Skrevet
Jeg er en fyr, der er til fyre, så altså ingen dame. Men da jeg selv er til fyre, kan jeg vel godt svare. Jeg har aldrig droppet en fyr på grund af pikstørrelsen. Jeg har været sammen med fyre med pikke fra 6-7 cm. til 25 cm. Og selvom en stor pik ER fræk, er min erfaring, at pikstørrelsen ikke har haft nogen indflydelse på, hvor fræk fyren har været og hvor god sexen har været. Jeg har haft fyre med store pikke på 20 cm, der var halvkedelige. Og jeg har haft superhot sex med fyre med mindre pikke på 12-13 cm. Okay, 5 cm. er godt nok meget lille. Det er jo nærmest en lille drengetissemand. Men jeg har to gange haft fyre med pikke på 6-7 cm. og jeg syntes det fungerede okay alligevel. Det kræver bare, at fyren er meget fræk i sengen og er indstillet på at arbejde for at få god sex. Men jeg har altså aldrig forkastet en fyr, fordi han havde en lille pik. For nylig var jeg sammen med en moden mand med en lille pik på 7-8 cm. Det var ok alligevel, fordi han var nærværende og god til det, han gjorde. Ja, pikken måtte da godt have været større, men det fungerede nu okay. Og hvad enten en pik har været 7 cm. eller 25 cm, har det aldrig forhindret mig i at dyrke sex med en fyr, hvis bare han var fræk og havde et glimt i øjet.

Seneste tråde