1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Får helt kvalme af u-omskårne mænd...

Får helt kvalme af u-omskårne mænd...

Vejletøsen

Vejletøsen

85 indlæg
 • Skrevet
Altså - jeg vil lige høre om jeg ikk er den eneste, der har sådan det her; Jeg har været sammen med flere - både dem som er omskåret og ikke omskåret, og jeg må sige, at jeg foretrækker dem, som er omskåret, fordi de er mere rent (jeg er MEGET renlig). For 5-8 år siden tænkte jeg faktisk ikk på det men efter 2 fast forhold med dem der er omskåret, får jeg seriøst kvalme bare af at se på billeder af ikke omskåret penis, eller på porno nu.. Jeg er dansker. Jeg er faktisk lidt frustreret over det, fordi jeg helst ikk vil være kærester med en muslim (medmindre han accepterer mig fuldt ud osv), men jeg kan simpelthen ikk være i seng med én der ikk er omskåret! :/
Schwarzkoch

Schwarzkoch

6 indlæg
 • Skrevet
Bare et spørgsmål; går du også ind for omskæring af piger?
gitte345

gitte345

557 indlæg
 • Skrevet
Jeg har det lidt omvendt, så måske er der en til alle. Jeg synes, det ser weird ud, at den er omskåret. Hvis mænd går i bad hver dag og vasker deres pik, så synes jeg ikke det er et problem.
alexpingvin

alexpingvin

483 indlæg
 • Skrevet
Som læge vil jeg bare lige sige at der ikke er nogen hygiejnisk fordel at hente ved en omskåret penis. De kan indhente lige så meget snavs og skidt, som mænd med forhuden intakt - det handler helt og holdent om deres personlige hygiejne,
Steinn

Steinn

1 indlæg
 • Skrevet
En kvinne har mye, mye mer "skitt og møkk" i alle sine kriker og kroker mellom sine kjønnslepper og under sin forhud enn en mann noensinne vil få. Ut i fra det faktum, og ut i fra din påstand ..."fordi de er mere rent (jeg er MEGET renlig).", bør du da gå til det skritt å omskjære deg. Fjern dine kjønnslepper og din forhud, da blir du "MEGET renlig".
Naika

Naika

432 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Min kæreste er naturlig foretrækker det sådan har haft en kæreste,der var omskåret må indrømme,at jeg ikke tænkte synderligt over det før han selv sagde det var en del yngre der,men tror der er en mening med den hud skal være der,som en form for beskyttelse desuden kan det være gjort forkert,så en fyr kan miste følelsen det synes jeg er synd for ikke alle,der er det har valgt det selv har den holdning,at jeg synes det er noget folk selv skal vælge,at få gjort det er et voldsomt indgreb,så det er det eneste problem jeg har med den slags,når andre har taget beslutningen om,at små drenge omskæres fra lille:-)
miavmiac

miavmiac

454 indlæg
 • Skrevet
Jeg kan faktisk bedst lide en ikke omskåret, den er nemmere at lege med ;)
Soedejohn

Soedejohn

4 indlæg
 • Skrevet
Det er vel et spørgsmål om at holde den ren trække huden helt tilbage når den vaskes
Soedejohn

Soedejohn

4 indlæg
Klart at den skal vaskes det samme skal i kvinder ellers får i jo heller ikke oral sex 👅👍
culpa

culpa

561 indlæg
Charmerende med bodegastemningen