1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Føler han tager styringen

Føler han tager styringen

Bettebøv15

Bettebøv15

1 indlæg
  • Skrevet
Hej de damer! Sagen er den at jeg rigtig gerne vil ligesom tage styringen i sengen men det er som om at hver gang jeg vil det, gør min kæreste et eller andet der gør han ligepludselig har styringen .. feks når jeg rider ham tager han fat i mig og bøjer mig foran så det ikke er mig der gør arbejdet mere.. Det gør mig ked af det for jeg føler at jeg bare ligger og får men intet giver .. En anden ting er, jeg er meget genert i sengen og vil gerne turde mere, har i nogle tips til det? På forhånd tak!❤❤
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

106 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror, uden at vide det, at det bliver svært at tage styringen, hvis du er så genert. Jeg kan godt lide, når damen siger "nej". F.eks i den situation du nævner, hvor du bliver hevet ned. Så stik ham en lille lussing, eller et dask på kinden og sig fra. Det er SÅ frækt når i tør og kan, tage styringen. Alternativt, så snak med om det. Der er absolut intet galt i at snakke om hvordan man foretrækker tingene, eller om noget kan gøres anderledes. Det gør kun oplevelsen bedre for begge parter ;)
xxmahaloxx

xxmahaloxx

926 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker også at du simpelthen skal sige fra. Ikke ødelægge stemningen eller noget, men bare sige "glem det mester" med et frækt glimt i øjet - overvej evt at binde ham fast så du 100% har kontrollen over situationen og han bare må tage imod ;)