1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Første gang..

Første gang..

Tineprinsessen

Tineprinsessen

13 indlæg
 • Skrevet
Jeg er nyskerrig.. kan i huske jeres første gang( både drenge og piger) Gjorde det ondt?? Og hvis det gjorde efter flere gange eller de første få minutter?? Og hvad gjorde i for at oplevelsen blev god for dig som jomfru?? Jeg er bare nyskerrig min gjorde kun ondt det først stykke tid og vi tog det stille og roligt ( ikke noget vildt bare kun mesunær stilling) må jeg høre om jeres og hvordan ville i gerne have det skulle være hvis i ville lave det om?? Håber på gode svar fra jer så vi kan få en god debat 😀😀
Emma3683

Emma3683

44 indlæg
 • Skrevet
Den første fyr jeg var sammen med var på daværende tidspunkt 14, og han havde ikke ramt puberteten. Det vidste jeg ikke, da jeg også selv var 14, og hans penis var stadig meget lille af den grund. Jeg troede det var normalt, og at jeg bare var heldig med at det ikke gjorde ondt... man kan nok ikke sige at min jomfruhinde brød, for da jeg et år efter var sammen med en fyr på 16, som havde ramt puberteten og var vokset, da gjorde det afsindigt ondt, og jeg blødte en lille smule. Det var i missionær stilling. Jeg var dog kærester med denne fyr, og vi havde sex mange gange efterfølgene. Efterhånden blev det bedre og bedre, og ja, nu er sex noget af det bedste jeg ved -)
Beautylove

Beautylove

188 indlæg
 • Skrevet
Min første gang var da jeg var 14, med min jævnaldrende kæreste. Det gjorde oplevelsen god at vi havde kendt hinanden i omkring et år og været kærester i 3-4 måneder så vi kendte hinanden og var trykke ved hinanden. Det gjorde ret ondt til at starte med, kan ikke huske om det så blev godt, vi blev afbrudt af at de blødte (næste gang vi havde sex var det self. bedre :) ) ---- Vi kunne have gjort det mere romantisk med sterinlys og sådan noget men synes sådan set det var fint. Noget jeg godt kunne have undværet var at min jomfruhinde knækkede på en dårlig måde så jeg måtte forbi lægen og få det rettet.
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
 • Skrevet
Første gang var med min første kæreste. Det gjorde ondt ja, og blev lidt bedre efterblidt tid. Men den kunne ikke komme helt i bund. Var ret øm bagefter og det var ikke særlig godt. Men efterfølgende blev det meget bedre. Hvis jeg skulle lave det om, så skulle det kun være i missionær. Han ville have mig ovenpå, og det gjorde ondt. Og så skulle jeg varmes mere op. Men elskede ham og er glad for jeg gjorde det med ham
joseeee

joseeee

25 indlæg
 • Skrevet
uhm
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

119 indlæg
 • Skrevet
Min første gang var med min første "rigtige" kæreste. Var 16, vi var til en fest hos en fælles veninde, hun trak mig ind i forældrenes soveværelse. Vi lagde os på sengen, kyssede, pillede, udforskede i lang tid inden hun lagde sig ned, spredte benene og bad mig tage hende. Jeg kom ret hurtigt, vi nussede lidt inden hun tog mig i munden, gjorde mig klar igen, skubbede mig ned og satte sig på mig. Vi fortsatte i et par timer.
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
 • Skrevet
Min første gang var på bryllupsnatten. Jeg havde sevfølgelig en ide om hvordan tingene skulle gøres. Men meget lidt egentlig brugbar viden. Min kone var ikke specielt interesseret i at tage føringen, så jeg måtte prøve mig frem. Jeg ved ikke hvordan og hvor meget det gjorde ondt på hende. Men for mig var det meget smertefuldt at få trukket forhuden ud over glans for første gang. Det satte ligesom tingene lidt i stå at skulle prøve på det. Og da hun ikke var på anden prævention, så skulle jeg også til at fumle med et kondom. Det gjorde det hele lidt besværligt. Der gik næsten en uge før vi prøvede igen. Men så gik det også meget lettere.
TheShadow

TheShadow

13 indlæg
 • Skrevet
Min seksuelle debut var med min kæreste (nu mand). Jeg husker det som, at det nev en del, men det var hurtigt overstået fordi han var så sød ved mig ;) Vi fortsatte i hvert fald en del gange mere i samme weekend, så det siger vidst sig selv, at det slet ikke gjorde mere ondt efter første gang.