1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Forelsket i to på én gang?

Forelsket i to på én gang?

MioMao

MioMao

709 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg er en pige på 23 år. Jeg har fået mig en skøn kæreste for et par måneder siden, men samtidig er der en fyr fra mit arbejde som jeg går og tænker en del på. Jeg startede på arbejdet for ca. halvanden måned siden, og det var allerede fra dag et at jeg ikke følte jeg ku være helt afslappet og helt mig selv overfor ham på jobbet.

Jeg er virkelig glad for min kæreste, føler jeg er smask forelsket i ham, men hvorfor går jeg så og tænker på ham den anden? Det er aldrig mens jeg er sammen med min kæreste, men når jeg er alene tænker jeg til gengæld foruroligende meget på ham synes jeg. Har ikke snakket med nogle om det, men har virkelig dårlig samvittighed overfor min kæreste. Jeg prøver at skubbe det væk, men han bliver ved med at være i mine tanker.

Jeg flirter ikke med ham på jobbet, men føler bare der er en kemi, i hvert fald fra min side. Han er klart min type, og hvis jeg var single ville jeg nok gøre noget ved det. Men har slet ikke lyst til at skifte min kæreste ud med ham.

Kan man være forelsket i to på en gang, eller hvad er det der sker for mig?

Ps. Jeg skriver ikke for at spørge om jeg skal gå fra min kæreste pga. det, for det overvejer jeg overhovedet ikke. Har bare så dårlig samvittighed.

signek

signek

136 indlæg
  • Skrevet

Tror bar du syns ham den anden er fræk og spændende og ikk forelsket...
Tror det er derfor du har det på den måde..
Sådan er det nogen gange, så syns man en anden er lidt spændende, fordi det er nyt og sådan..
Men ja, man kan godt være forelsket i to.. Det mener jeg i hvertfald..

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Jeg mener godt nok ikke man kan være forelsket i 2. Man kan godt have følelser for 2, men ikke ligefrem forelsket. Efter min mening er der forskel på at kunne lide en person, og være forelsket.

signek

signek

136 indlæg
  • Skrevet

Ja, det er nok rigtig.. Men det er os svært at finde ud af hva der er hva..

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Jeg tror helt klart ikke du er den eneste der har prøvet at være tiltrukket af andre mænd, selvom du elsker din kæreste meget højt!
Har godt nok aldrig selv oplevet det, men flere af mine veninder har
Så længe det bliver ved en god kemi, og ikke at i flirter. Så syntes jeg det er helt fair.

KatieRiver

KatieRiver

43 indlæg
  • Skrevet

Man kan godt vaere forelsket i 2, det er joo ikke noget man styre selv, naar man bliver forelskert, saa nyd det, der er mange der aldrig faar lov at opleve det bare enn gang...Og du er jooo ikke utro, saa slap af med det, ha' det sjovt, det at der er en paa jobbet du har det saadanne med, goer joo ogsaa bare at det er lidt sjovere, at tage paa job ik'.... Saa laenge du ikke laver noget du ikke maa, saa hyg dig....

Ha' en super dag