1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Forlovelse eller ej...

Forlovelse eller ej...

JustMe

JustMe

301 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Du skal lytte til dig selv og DINE følelser.
Du skal ikke tænke på hvad andre vil sige til det.
Hvis i forlover jer, behøver det jo ikke at være inde for et år ( efter min mening kan man være forlovet i lang tid inden man gifter sig )

dine søskende vil måske ikke giftes? Mine forældre er ikke blevet gift, men derfor vil jeg gerne giftes, når jeg en gang finder en mand jeg vil dele livet med. Det er et valg jeg træffer, og mine forældre traf et valg om ikke at gifte sig.

Det er op til den enkelte, og om du er lillesøster eller ej, har ingen rolle at spille, efter min mening.

lyt til dig selv; dine forældre, søskende og venner/veninder, bliver forhåbentlig glade på dine vegne(?) når du fortæller dem nyheden, alt andet ville for mig være utænkeligt.

Så sæt dig ned, og tænk dig om: Vil jeg gerne forloves med ham? hvis du vil, og ikke kan se nogen hindring i det, så skal du springe ud i det

held og lykke med det..

Mulle12

Mulle12

13 indlæg
 • Skrevet

Hej...

Det er da bare med at springe ud i det, hvis du elsker ham, og gerne vil forloves. Du skal ikke tænke så meget over, hvad andre vil mene om det...det er jo dit liv og dit valg..

Jeg har selv været forlovet med min kæreste i flere år, og er sikker på vi skal giftes en dag, men mener sagtens man kan være forlovet mere end 1 år. Det bestemmer man jo heldigvis selv.

Held og lykke med at træffe beslutningen. Det er en stor ting, men man skal ikke være mange for kærlighed og for at binde sig. Det lyder jo også som om din kæreste elsker dig, så følg dit hjerte.

Knus.

Frk.Kizzle

Frk.Kizzle

61 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes også at du skal følge dit hjerte, og gøre hvad du finder rigtigt. Bare fordi din familie har valgt at leve på én måde, behøver du jo ikke rette dig efter det. Så hvis du vil forloves med din kæreste, er det det, du skal gøre. Og de andre skal nok blive glade på dine vegne

Så jeg ønsker dig alt held og lykke

Stenfeldt

Stenfeldt

118 indlæg
 • Skrevet

Hej!

Aller først vil jeg sige at det er fantastisk dejligt at høre at du har en kæreste som du er så glad for! Dejligt når andre er lykkelige..

Selvfølgelig skal du gøre hvad du føler for. Har du lyst til at i skal forloves, så gør det! Det er jo dit liv og ikke alle andres.
Jeg har et hold venner hvor de er 3 brødre.. Den mindste er lige blevet forlovet og skal giftes til sommer.. De to andre har stadig en kæreste som de bor med også, men det er lillebror der er den heldige

Så go for it

Håber det hele bliver godt for dig, og du vælger en beslutning du er glad for!

Alt held og lykke fra herfra..

Smukke87

Smukke87

1090 indlæg
 • Skrevet

Jeg sys, at du ska ta hensyn til dig og dine følelser og ik hva andre vil mene... Det er dit liv og du bestemmer over dit eget liv! Så la vær med at tænke på hva de vil synes og gør som du føler dig bedst tilpas med... Lyt til dig selv og på hva dit hjerte siger dig!

Smukke87!

rocchi

rocchi

6 indlæg
 • Skrevet

Hej,

Jeg kender godt den føelse du går med. Inden min kæreste og jeg blev forlovet for snart 6½ år siden, mente jeg også at man bliver forlovet for at blive gift. Men der findes faktisk lange forlovelser. Jeg var mest bange for hvad min far ville sige. Hans lille pige på 18 år bliver forlovet ( min far er Italiener). Men han blev glad på vores vegne.

At vi er sammen endnu er jeg glad for og vi er da begyndt at snakke om bryllup men ikke fastsat en dato eller et årstal endnu. Men det at vi har en ring betyder neget for os, og det er også en måde at vise resten af verden at man elser den anden.

Håber dette hjalp dig lidt på vej. Men lyt til dig slev og hvad du vil, og lad vær med at tænke på andre. Det er dit liv og dit valg

Katharina

Katharina

10 indlæg
 • Skrevet

Kan kun nikke genkendende til hvordan du har det..
Men i bund og grund skal du ikke tænke på dine omgivelser og hva folk ville sige til at du bliver forlovet.. For det er ikk dem der bliver det, men dig og derfor er det dig der skal tge stilling til om du føler du er klar til det eller ej.. Føler du at du er klar til at gå det skridt videre, så synes jeg da at du skal gøre det.. For hvis du hele tiden skal gå og tænke på, hva andre tænker om det du gør, så kan du næsten ikke gå rundt og lave noget uden du skal have de de andres meninger først..
Så hvis du er klar, synes jeg sagtens at du kan gøre det.. Og så tage det med dine venner og familie bagefter.. De forstår det nok i det lange løb..

tvebakken

tvebakken

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted

Seneste tråde