1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. God i sengen

God i sengen

peter1234

peter1234

2 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg er en ung fyr der ikke er så erfaren når vi snakker sex. Mit spørgsmål er hvordan kan man blive god i sengen, er der nogle tricks man som mand skal kunne. Og når man penetrerer en kvinde, hvordan gør man så det bliver godt for hende. Hilsen Peter
Nektarius

Nektarius

3 indlæg
  • Skrevet
Peter, lad mig starte med at sige at du vil aldrig blive god i sengen. Kvinde kan og vil aldrig blive ordentligt tilfredsstillet. Køb dig en fleshlight og øv på den, så kan du være sikker på at få den rigtige penetrations vinkel. MVH feministen som ikke kan finde en god partner.
Lani

Lani

64 indlæg
  • Skrevet
Årh du vil nok synes mit svar er nedern, meeen du må altså øve dig. De bedste i sengen er, efter min mening, dem der enten har været i forhold længe eller har haft gode bollevenner. Jo længere tid man er sammen med en partner, jo mere tryg bliver man og ærlig omkring hvad man vil have. Man lærer den anden at kende, og finder ud af hvad der virker ved at snakke sammen, og prøve sig frem. Mænd der tror at det er godt hvis de bare kører pikken ind og ud, er altså ude på et sidespor... Forspil er vigtigt og det er ikke fordi det behøver tage super lang tid, men den rigtige stemning skal bare opbygges. Så mit råd er: Øv dig med en sød kæreste/bolleven!
Lius

Lius

70 indlæg
  • Skrevet
Spørg kvinden du er sammen med hvad hun kan lide og tag det stille og roligt så skal det nok gå :)