1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Gode råd til kvinder i sengen??

Gode råd til kvinder i sengen??

Tineprinsessen

Tineprinsessen

13 indlæg
  • Skrevet
Hej alle sammen.. Jeg har igennem længere tid tænkt på hvordan kan vi virkelig som det kvindelig køn overraske eller nærmere tage vores mænd på røven når det kommer til sex.. Vi kender alle det med at?? Man har prøvet de forskellige stillinger men hvilke forventninger har mænd egentligt til os kvinder indenfor de forskellige sex stillinger så vi ikke bliver proppet i kassen dårlig i sengen?? Jeg tænker både råd til rutinerede kvinder som nybegynderne?? Hvad siger i piger og drenge?? Kom med gode råd måske kan det hjælpe til et bedre og mere spændene sex liv👏👏
1987-male

1987-male

2464 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Tag ham på røven sådan her, bare vis, at du vil det her, lige meget hvad du end har været igennem, så kan han ikke klandre dig for noget som helst bagefter: http://forum.woman.dk/debatten/dit-liv/byen-64582516-cef1-473c-84c4-68860894ee74 Det er os mænd der skal tage initiativ til hvordan vi vil have det, så i har intet at lægge over på jer her. Lev nu livet frit på det område :-)
Kaskade

Kaskade

39 indlæg
Hvad har den debat med dét at gøre? Og hvorfor er det kun mænd som skal tage initiativ??
Kaskade

Kaskade

39 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker at mange kvinder skal være mindre bekymrede for at være dårlige i sengen og hvad der er godt for ham, og være mere opmærksomme på hvad der er godt for dem selv :) Overrask ham ved at fortælle hvordan du gerne vil have det, hvordan du gerne vil røres. Overrask ham ved at røre ved dig selv. Lad ham vide når han gør noget rigtigt. Fortæl hvad der føles dejligt for dig og hvad du har lyst til, og så gør han sikkert det samme. Hjælp hinanden til at være gode i sengen for hinanden :)
Hende der

Hende der

77 indlæg
  • Skrevet
Lyt til Kaskade! Jeg har altid haft en idé om at jeg ikke var et catch i sengen. Sexlivet fik en god start med min kæreste, men selvfølgelig gik det nedad som jeg har prøvet så mange gange før. Det vilde var den vending det tog efter vi fik snakket om, hvorfor det gik nedad. Siden har det gået i bølger, for selvfølgelig falder lysten i stressede perioder, men så snakker vi om det, så det ikke skaber usikkerhed hos modparten. Nu, snart 3 år efter vi mødte hinanden sidder vi begge nogle gange forbløffede tilbage efter en god omgang. Og det handler aldrig om, stillinger eller sådan. Det er altid, når vi begge bliver revet med af lysten. Når vi har fokus på os selv, og giver udtryk for det. Fx bliver de blowjobs jeg giver altid bedst, når jeg selv er virkelig liderlig. Og så har jeg fundet ud af, at det er super fedt at sige, hvad jeg vil. Fx har jeg brug for temposkift, men min kæreste kan jo ikke mærke præcis hvornår, så det siger jeg, og det gør en kæmpe forskel. Og så er det egentlig bare at gøre hvad man har lyst til, og ikke tænke om det er mærkeligt eller ser dumt ud, for det er skide ligegyldigt, hvis det er godt. Jeg bliver stadig enormt selvbevidst indimellem, men så snakker vi om det, og så bliver det bedre til næste gang. Kommunikation er skide vigtigt, også når det er svært eller man er usikker. Og så vær lidt ego, sørg for at du får det du vil have, hvis han sørger for det samme, så er det jo super! Selvfølgelig handler det også om at give, men jeg tror du har brug for at skifte fokus.