1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. han snakker med sin eks hele tiden

han snakker med sin eks hele tiden

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

hej alle sammen. jeg har lige fået ny kæreste og er rigtig glad for ham. men jeg har fundet ud af at han snakker enormt meget med sin eks, hver aften næsten. de slog op for et halvt år siden men alligevel bliver hun ved med at ringe. han har ikke fortalt hende om mig hvilket nok også er en af grundene til det. i hendes sms'er står der "skat" og hun skriver hele tiden at hun savner ham. jeg ved ikke hvordan jeg skal forholde mig til det da jeg ikke vil være den irriterende kæreste der blander sig i hans forhold til gamle kærester. På den anden side synes jeg godt at vi kan snakke om tingene vi er trods alt voksne mennesker.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes helt klart du skal snakke med ham om det. Fortæl hvordan du har det med at hun ringer hver aften og spørg om hvorfor han ikke har fortalt hende om dig!
Fra start af et forhold skal der være klare linier ellers ender det som regel med noget rod..
Held og lykke

Frafem

Frafem

102 indlæg
 • Skrevet

For lige at komme med en grov generalisering, så er mænd pleasere! De vil undgå konflikter og være venner med alle... også deres eks'er. Min ekskæreste ville enormt gerne være venner med mig og jeg havde vildt svært ved at tackle det, for jeg havde stadig nogle følelser for ham. Han var ovre mig, men ville gerne have at vi stadig skulle ses som gode venner.

Måske er det lidt det samme her. Men han bliver nødt til at tage sig i nakken og fortælle om dig, for det er jo heller ikke fair overfor hende, hvis han render rundt og lader som om han er ledig. Og det er slet, slet ikke fair overfor dig som den nye kæreste. De bliver nok ikke nemt for ham at sige det, og det er derfor han lader være, men han må simoelthen bilde i det sure æble!

MissMille

MissMille

75 indlæg
 • Skrevet

Du må sige til ham at han skal lade vær' med at tale med hende (i hvert fald hver eneste dag!)og at han skal fortælle at han er sammen med dig nu - ellers skrider du!
Det havde jeg gjort. Hvis det er ½ år siden de slog op, så må hun sgu komme videre. Hvis han ikke vil det, så er det fordi han føler mere for sin ex end for dig.. It's as simple as that...
Jeg håber i finder ud af det

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Uha, det kunne jeg da aldrig klare. Kæresters eks-kærester er noget af det værste, der findes. Jeg synes altså bare, du skal sige til ham, at det gider du overhovedet ikke finde dig i!!!!!!!!!!! Stram op, mr.!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Uha... Jeg ville godt nok blive noget sur, er jeg sikker på. I et forhold må der være klare linjer, og når han er kæreste med dig, må han være villig til at forstå at han ikke kan snakke med hende i hele tiden etc. Jeg synes du skal sige det til ham, og gøre ham opmærksom på at du tænker på det og faktisk har det ret dårligt med det - så må han lige tænke lidt over den og tage det til efterretning - jeg sys ikke han kan være dig andet bekendt, han er trods alt din kæreste

Smukke87

Smukke87

1090 indlæg
 • Skrevet

Jeg ville helt klart snakke med ham om det og fortælle hvordan jeg føler det hvis det var mig... Sys oz, at det er underligt, at han ik har fortalt hende om dig... At han altså har fået en ny kæreste... Det er nok derfor som du selv siger, at hun kalder ham for skat, og at hun savner ham... Men prøv at snakke med ham om det...

Smukke87!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

ja jeg ved også godt at det nok er en god idé at få snakket om tingene. men selv har jeg et super godt forhold til min eks og vi har bla. været i biografen sammen. Det kommer jo meget an på hvor grænsen går, har I nogle helt konkrete grænser?

Papercuts

Papercuts

431 indlæg
 • Skrevet

Jeg har prøvet samme situation med min kæreste. Som andre også har sagt er det nok mest en pleaser-ting. Men enten ender du med at blive rigtig jaloux, eller også gør du noget ved sagen med det samme. Forklar ham, at han ikke kan gøre alle glade altid. Enten gør han dig ked af det (egentlig spiller han jo på flere heste) eller også gør han sin eks ked af det, ved at fortælle om dig. Hvis han vil noget med dig, så vælger han da at fortælle om dig, selv om det betyder at nok så mange andre bliver skuffede.
Det er virkelig noget du skal gøre med det samme, for ellers bliver det ved - også med nye veninder, som måske synes han er meget sød (især hvis de ikke ved, at han har en kæreste eller bare at han ikke kan finde ud af at sige fra)