1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Han vil ikke slikke mig dernede...

Han vil ikke slikke mig dernede...

Vejletøsen

Vejletøsen

85 indlæg
  • Skrevet
Ja, det kender nogle helt sikkert noget til. At ens kæreste ikk vil slikke én, og det skal man respektere. Jeg har været sammen med en mega skøn mand i over 1 år, og vi har utroligt godt sexliv osv, men han har aldrig slikket mig dernede, og han har indrømmet at han ikke har lyst til det på grund af hans "tanker" om at andre fyres penis har været oppe i mig.. Han lider voldsomt af ODC. Jeg er meget rent og vasker mig tit osv, men har forstået og respekteret ham for at han ikk vil det. På én anden side forstår jeg faktisk ham, at det er ulækkert. Jeg ville selv ikke gøre det, HVIS jeg skulle gøre det med en kvinde. Men ville I også synes det er okay at han ikk gider?
vitaminwater

vitaminwater

339 indlæg
  • Skrevet
Altså hvis du går ned på ham, men han ikke vil på dig, så ville jeg selv være pisse irriteret for at være ærlig. At forvente noget fra andre, men ikke gide at give igen. Og at det er fordi du har været sammen med andre, skal han altså komme over! Jeg ville føle mig utiltrækkende og ulækker, hvis at jeg havde haft sex med en anden, gav problemer i mit sexliv. Hvis du havde været jomfru, så ville han gerne eller hvad? Synes han har et helt forkert billede af, hvornår man er beskidt og hvordan man er renlig. Meget gammeldags! Men for at evt gøre noget andet, kunne du få ham til at kysse dig på maven, slikke dig på brysterne evt, og røre dig dernede istedet for at slikke.
matilde_em

matilde_em

14 indlæg
  • Skrevet
det er hans valg. hvis hans argument for ikke at ville slikke dig, er at du har været sammen med andre inden ham, behøver du ikke føle dig ulækker over. jeg vil nok nærmere sige at han fejler noget mere alvorligt end "bare" ocd. det virker mere som noget manglende empati og kæmpe stort ego. især hvis du tilmed skal sutte ham og måske sluge, når i har sex? så ville jeg nok finde en kæreste, der bedre kunne tilfredsstille mig
culpa

culpa

561 indlæg
Der er intet i teksten som understøtter at han skulle mangle empati og have stort ego. Desuden siger hun da intet om at hun skal slikke ham. Nogle mænd gider, andre gider ikke, og man skal ikke tvinge folk.
salla35

salla35

20 indlæg
  • Skrevet
gå i bad sammen og være glat før i skal have sex så skal det nok virke

Seneste tråde