1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Har du seksuelle udfordringer? Jeg vil gerne hj...

Har du seksuelle udfordringer? Jeg vil gerne hjælpe.

camillejosephine

camillejosephine

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg søger lige nu gratis klienter som sexolog. Det vil foregå via Skype. Dette gøres for at undersøge hvor godt en session vil være via Skype. Min primær målgruppe har været kvinder (er selv kvinde). Vh Camille (uddannet sexolog)
trænetungfyr

trænetungfyr

1 indlæg
  • Skrevet
jeg er en ung mand med udfordringer i sex livet såsom at jeg ikke kan holde i særlig lang tid. er der noget man kan stille op?
Bamsefar

Bamsefar

212 indlæg
Det kommer jo an på hvorfor du har problemet. Hvis du alene er "for ophidset", så kan du prøve med de-sensitivering. F.eks. ved at masturbere, men så LADE VÆRE med at komme. Bare så dilleren vænner sig til opmærksomheden, og følelsen. Gør det eks. hver dag i en måned, gerne flere gange om dagen. Der findes også andre måder at de-sensitivere på, eks. ved at bruge kondom (eller TO kondomer, hvis det stadig føles som for meget) Hvis du bare er for spændt til at kunne slappe af før du har skudt kanonen af, så kan du også prøve med morgensex dagen efter. Eller bare give den anden omgang inden du dejser om. Alternativt, give dig selv en udløsning inden du går igang med pigen/manden. Hvis problemer er at du ikke har kræfter til at holde ud lige så længe som din rejsning, så kan du evt. prøve at skifte stilling oftere, eller begynde at dyrke yoga. Den klassiske "teknik" er at når man mærker at man er ved at komme, så holder man simpelthen OP med at pumpe videre. Så hold en kort pause, kys lidt istedet, eller kør dine fingre kærligt hen over hendes forskellige steder, vis resten af hendes krop lidt kærlighed. Du behøver ikke at trække dig ud eller hvad du nu engang er igang med. Men du skal droppe friktionen, indtil du kan mærke at nu er du ikke længere tæt på. Er problemet fysiologisk, eks. fordi du tager mange steroider/øvrige stoffer, eller dine svulmelegemer bare ikke er i god stand, så skal du nok tænke på at snakke med en læge. Du kan få medicinsk hjælp, bla. cremer, piller og indsprøjtninger der giver længere, eller stærkere erektioner, indtil årsagen er behandlet...
joseeee

joseeee

25 indlæg
  • Skrevet
slap dog af