1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Har han forladt mig

Har han forladt mig

genert-pigen

genert-pigen

59 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Ja sagen er den at jeg har haft en kæreste i godt en måned nu, og det har bare gået rigtig godt og ja var helt sikker på han var den rigtige. Problemet er så bare at vi skrev sammen fredag klokken 12.00 og så stoppede han med at svare. Ved han skulle køre hjem fra Holstebro omkring halv 1 så regnede det var derfor jeg intet hørte, har prøvet at skrive og ringe til ham mange gange, men der sker bare intet, og ved hans telefon er tændt for den ringer op normalt.
Har han droppet mig, eller kan der vare sket noget.

Håber i kan hjælpe mig.
Hilsen den nervøse kæreste

Malle22

Malle22

15 indlæg
 • Skrevet

Hej med dig!
Det lyder ikke godt, jeg sys du har grund til din bekymring.. Så du har ikke hørt fra ham siden fredag?? Humm ikke godt.. Hvis jeg var dig ville jeg ikke kontakte ham mere, du skal ikke lide et nederlag til ham. Han må kontakte dig hvis han stadig ønsker et forhold med dig. har du prøvet at ringe fra et andet nummer? Eller fra hemmeligt nummer? Stadig ingen kontakt??

Held og lykke!

genert-pigen

genert-pigen

59 indlæg
 • Skrevet

Har prøvet at ringe med hemmeligt nummer der tager han den heller ikke. Er jo bare mest bekymret for at der er sket noget

pragtfuldepam

pragtfuldepam

20 indlæg
 • Skrevet

Hmmm... det lyder mærkeligt! Har du prøvet at skrive en besked om, at du er bange for at der er sket ham noget - så hvis han vil svare at han er OK - så skal du nok lade ham være, hvis hans interesse for dig er væk....

majromilly

majromilly

43 indlæg
 • Skrevet

måske har han mistet sin telefon, det er sket for mig et par gange, og så er man jo ret lost, ingen kan jo huske numrene i hovedet.

Skønne

Skønne

16 indlæg
 • Skrevet

Hejsa.

Jeg må sige, at jeg tror han har droppet dig.. Jeg er sku ked af at sige det..

Mænd er faktisk ikk så kompliserede som vi egentlig går og tror.. Hvis de virkelig vil have en, så ved man det.. Så svarer de på ens beskeder, og tager tlf når man ringer.. Og virkelig viser at det er dig han vil have, det ligger til deres natur.. Hvis ikke han viser den store interesse, så er det altså fordi han oprindeligt ikke er interesseret.. Vi kvinder har altså en tendens til at over analysere tingende.. Og sådan er mænd slet ikke.. De er meget simple..

Jeg tror det ville være lidt naivt at tro at han bare har mistet sin tlf. Det gjorde min ex kæreste også en gang, og han gik nærmest gennem ild og vand for at finde mit tlf nr. Og han fandt det, inden jeg overhovedet bemærkede at han havde mistet den..

Men hvis han har droppet dig på den måde, så er han jo jordens største nar, og jeg håber selvfølgelig for din skyld, at der er en anden grund..

genert-pigen

genert-pigen

59 indlæg
 • Skrevet

Kan bare ikke forstå det, for han plejer at ringe til mig flere gange om dagen fordi han ikke kan undvære mig og alt mugligt

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

stadig intet svar fra ham??

genert-pigen

genert-pigen

59 indlæg
 • Skrevet

Nej har intet hørt siden fredag.

Smukke87

Smukke87

1090 indlæg
 • Skrevet

Hmm.... det lyder godt nok mystisk.... Jeg ka godt forstå, at du er nervøs!! Det ville jeg godt nok oz vær hvis det var mig! Jeg tror egentlig oz, at han har mistet sin telefon et eller andet sted... Hmmm.... men så burde han jo prøve på at se om han ik ku kontakte dig på en eller anden måde... Men der er selvfølgelig oz den sørgelige chance for, at han sku ha droppet dig... Det har jeg nemlig prøvet med min eks som bar holdt op med at svare, skrive og ringe fra den ene dag til den anden... Men kender du hans forældre eller søskende hvis han har det? For så ku du jo spørge dem om de ka komme i kontakt med ham...

Håber du kommer i kontakt med ham igen!

Smukke87!

Seneste tråde