1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Havd er det lige han vil?

Havd er det lige han vil?

Chriss

Chriss

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

JEg har mødt en rigtigsød fyr... Vi har så været på 3 dates sammen, hvor vi har hygget os rigtigt meget. Anden gang kyssede vi så, og dagen efter skrev han at han virkeligt havde lyst til at se mig igen, meget hurtigt. Så vi mødtes så igen, denne gang hjemme ved mig hvor vi lå i sofaen og så en film og snakkede. Han vil så gerne vise mig hvor han bor siger han, og så bliver han ved med at spørge hvad eg skal lave den og den dag for vi kunne lige gøre noget sammen eller tage i byen sammen osv. Mens vi lå der viste han ikke rigtigt hvordan han lige skulle holde om mig og hvor han nu skulle sætte sin hånd. Da han så var på vej hjem krammer vi og jeg få to dejlige tantekys : )... Havad sker der med manden? Havad vil han? og hvorfåropfører han sig som han gør? Synes han er helt vildt dejlig men jeg synes bare ikke at jeg kan læse ham og det irriterer mig for vildt. HJÆLP.....

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Du får kun et konkret svar, hvis du spørger ham. Konfronter ham med, at du rigtig godt kan li' ham, men at du er en smule usikker på ham.
Held og lykke

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Det er da bare fordi han er totalt usikker på dig, og er bange for at gøre noget forkert. Se genertheden som en charme. Sådan er det bare nogle gange i starten - når først du får ham med i kanen, forsvinder akavetheden forhåbentlig.

  • Skrevet

Altså sådan har jeg også haft det lidt, da jeg begyndte at være sammen med min nuværende kæreste, var jeg meget tilbageholdende og usikker. Jeg var bange for at kontakte ham for meget, hvis nu han skulle tro at jeg desperat eller bange for at sige forkerte ting. De første gange vi sov sammen, sov jeg stort set ikke, men tænkte konstant over min vejrtrækning osv.. men alt det er ovre nu.. Men jeg er også en meget åben person, hvor han er mere lukket, hvilket så gjorde mig genert, fordi jeg var bange for at blive for pågående.. Så tror bare du skal tage det stille og roligt.. det skal nok gå over, når i har været mere sammen og lære hinanden bedre at kende..

Chriss

Chriss

2 indlæg
  • Skrevet

Jeg tænker hellere ikke på sex med ham overhoved. Jeg kan nemlig lide ham og vil ikke ødelægge det med det, men ved det ikke der er bare noget ved ham som gør mig helt vildt usikker... Håber det går over. Men tak for de gode råd piger : )... I er super....