1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hemmelig elsker

Hemmelig elsker

Shouldorshouldnt

Shouldorshouldnt

2 indlæg
  • Skrevet
Hej girls! Jeg står lidt i et dilemma. Jeg mødte i starten af september sidste år en gammel ven, som jeg har været sammen med tidligere, vi har begge været meget interesseret i hinanden igennem de sidste 10 år. Vi har skrevet sammen over mail, da min kæreste ikke vil have jeg rigtig har kontakt med andre end ham og hans omgangskreds. Vi har førhen skrevet i perioder, og der har altid været et eller andet i mellem os, men der er aldrig nogen af os der har fortalt den anden hvor vi følte omkring hinanden. Mit dilemma er så at jeg har ses med ham flere gange i måneden når vi kunne siden. Det statede ud med at det var ret uskyldigt, men senere har det udviklet sig fra kys til sex. Vi er begge i et forhold, og jeg ved selvfølgelig godt det er forkert. Mit er et dårligt psykisk, og hans fortæller han aldrig om. Men nu er problemet så at jeg har fået rigtig stærke følelser for ham, men jeg aner stadig intet om hvordan han har det omkring mig. Han er ikke en fyr der giver udtryk for sine følelser, og har aldrig gjort det. Jeg aner ikke hvordan jeg skal gribe det an, for selvfølgelig skal det ikke være sådan her for evigt. Jeg vil rigtig gerne gå fra min kæreste og har gerne villet det i nogle år, men jeg vil ikke leve på flugt eller føle mig stalket. Håber virkelig der sider nogen derude som har gode råd, eller måskr har prøvet noget lignende? På forhånd tak!
emma7546

emma7546

27 indlæg
  • Skrevet
Jeg kender måske lidt til den følelse af frygt du beskriver - at du ikke vil gå fra kæresten da du føler det vil medføre nogle konsekvenser. Og så vil jeg bare sige, af erfaring, at du skal sige stop når du ikke føler for noget mere. Det er moralsk forkert det du har gang i, og som du selv skriver, så er du godt klar over det. Jeg vil derfor råde dig til at gå fra din kæreste, eftersom du ikke føler det samme for ham længere. Det er på ingen måde okay at holde ham for nar. Desuden så synes jeg du skal tage en snak med din ven. Spørg ham hvad han vil, om han har følelser for dig og om han er villig til at gå fra sin kæreste for at være sammen med dig.
Shouldorshouldnt

Shouldorshouldnt

2 indlæg
Tusind tak for svar. Ja tænker også jeg går fra ham, det er bare når jeg ved der vil blive store konsekvenser og det helt sikkert vil medføre trusler og dvs der gør at tiden måske bliver trukket lidt ud. Men ja du har helt ret, tusind tak!